2777
2789
عنوان

از دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 23 پست
من تمام آهنگام تو تلگراممه و هر چند وقت یه بار کَش تلگراممو پاک میکنم به عبارتی هییییچ آهنگی ندارم گ ...

با گردو و ذره بین سرچ کن گوش کن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

چه فرقی دارهمنم الان ایتا دارم یکی دوتا کانال الان پیام میادولی ما که نمی تونیم با دوستامون چت کنیم

طاقچه کتاب افلاینم داره؟ یعنی میشه به صورت افلاین کتاب خوند که نت مصرف نشه؟رمانهاش چجورین؟ ارزش دانلود کردن داره؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حق داریدولی داشتم فکر میکردم چند سال پیش چیجوری زندگی میکردیم که هیچ کدوم اینا نبود..استرس زندگیمون ...

اره

چند سال پیش هنوز فراگیر نبود مجازی

ارتباط ها حضوری بود با دوست و فامیل..

الان کی به کیه

بمیری هم کسی خبر دار نمیشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

ذره بین همش میگه نتیجه ای یافت نشد به فارسی هم جستجو میکنم

گردو رو امتحان کن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اوا تو که دختر داری دیگه چی کم داری خبچی قشنگ تر ازین که وقتت با بچه ات پر بشه

خی عزیزم بچه هاشونو نت و گوشی نگه میدارند و بزرگ می کنن براشون دیگه!

وقت نمیذارن برا بچه

همینه که تو این اوضاع دغدغه مون شده فقط نت!

طاقچه کتاب افلاینم داره؟ یعنی میشه به صورت افلاین کتاب خوند که نت مصرف نشه؟رمانهاش چجورین؟ ارزش دانل ...

بله

بعد دانلود می تونی هر وقت خواستی بخونی

من رمان برعکس دوره نوجونیم الان دوس ندارم نخوندم خیلی وقته نمی دونم

ولی تنوع کتاب هاش خیلی زیاده

خی عزیزم بچه هاشونو نت و گوشی نگه میدارند و بزرگ می کنن براشون دیگه!وقت نمیذارن برا بچههمینه که تو ا ...

اوهوم

وقتی ارتباط ها کم شده خود مادر هم پناه برده به مجازی

الان که نیست حس بدی داریم