2821
2789
عاشق پیشه زیاد داره تو رویاهاش بالاخره ادما رویاهاشونو زندگی میکنن دیگه

عکس بفرستم واست روزانه چند تا درخواست دوستی دارم؟؟؟

آقا هستم.......... لطفا درخواست دوستی ندید،

عکس بفرستم واست روزانه چند تا درخواست دوستی دارم؟؟؟

بفرست منتظرم
اونا کاربرای زن نما بیچاره

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره هم خودتی، دیگه نظرتو نبینم.دوست ندارم بفرستم.

کم اوردی نه؟؟خخخخ بیا برو بابا همین که تو نینی سایتی خودش معلومه.....
نر ایرانی از رو ابرا بیا پایین

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

کم اوردی نه؟؟خخخخ بیا برو بابا همین که تو نینی سایتی خودش معلومه.....نر ایرانی از رو ابرا بیا پایین

باشه مگه تو ایرانی نیستی؟؟

باشه مگه تو ایرانی نیستی؟؟

چه ربطی به ایرانی بودن داشت؟؟؟؟

کم اوردی نه؟؟خخخخ بیا برو بابا همین که تو نینی سایتی خودش معلومه.....نر ایرانی از رو ابرا بیا پایین

گمشو بیرون از تاپیکم ی چیزی بهت میگما!!!!!!

گمشو بیرون از تاپیکم ی چیزی بهت میگما!!!!!!

رم نکن میگذره

@niniyar

@niniyar

خانم نی نی یار ایشون بنده کاری باهاشون نداشتم اومده تو تاپیک به من میگه (نر ایرانی) پیاماش هم هست، منم میتونستم توهین کنم ولی نکردم لطفا رسیدگی کنید

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792