2777
2789
عنوان

درمان وسواس

447 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی رو دیدید وسواس داشته باشه خوب شه؟

کسی با دکتر ستاره جانی درمان شده؟

توروخدا الکی تبلیغ نکنین خیلی گرون میگیره

خدایا! بیامرز برایم آن گناهانی را که دعا را بازمی‌دارند، خدایا! بیامرز برایم گناهانی که بلا را نازل می‌کند؛ خدایا! بیامرز برایم همه گناهانی را که مرتکب شدم و تمام خطاهایی که به آن‌ها آلوده گشتم،

منجی معجزه خودتی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ستاره جانی برای ۲۰ دقیقه که فقط توضیح مشکل خودم و قیمت دوره و ... بود ۶۰۰ تومن پارسال ازم گرفت،منم خوشم نیومد دیگه ادامه ندادم

زمانش سی دقیقه بود حرفای من که تموم شد دیگه قطع کرد،نکرد حداقل ۱۰ دقیقه باقی مونده رو مشاوره بده

من خودم خودمو درمان کردم

میشه بگی چطوری و کمکم کنی؟

فوبیای بیماری ها و ترس از بیماریها

خدایا! بیامرز برایم آن گناهانی را که دعا را بازمی‌دارند، خدایا! بیامرز برایم گناهانی که بلا را نازل می‌کند؛ خدایا! بیامرز برایم همه گناهانی را که مرتکب شدم و تمام خطاهایی که به آن‌ها آلوده گشتم،

تحقیقات میگن درمان شناختی رفتاری یا CBT بهترین درمان برای وسواسه

به روانشناسی که CBT کار میکنه مراجعه کنید احتمالا نتیجه بگیرید البته حتما قبلش تحقیق کنید که تخصصش وسواس باشه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

وسوال ب جی؟ نظافت؟

ترس از بیماری ها مثل ایدز و هپاتیت و..

ستاره جانی برای ۲۰ دقیقه که فقط توضیح مشکل خودم و قیمت دوره و ... بود ۶۰۰ تومن پارسال ازم گرفت،منم خ ...

یعنی چی؟ یعنی حتی بهت نگفت وسواسهات چیان و میتونه کمکمت کنه یا نه؟

میشه بگی چطوری و کمکم کنی؟فوبیای بیماری ها و ترس از بیماریها

من وسواس آب داشتم ، دیگه وقتی وسواس میگرفتم به حرف خودم گوش نمیکردم ، از روانشناس هم که پرسیدم گفت روش درمانشون همینه مثلا کسایی که وسواس نجسی دارن از ادرارشون رو دستشون میریزیم

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

یعنی چی؟ یعنی حتی بهت نگفت وسواسهات چیان و میتونه کمکمت کنه یا نه؟

من میدونستم وسواس هام چیان، فقط داشت توضیح میداد درمان چطوریه و هزینه ها چطوریه و .. ،کمک که خب گفت میتونه بکنه تخصصش میگه وسواسه کلا

اعصابم از این خورد شد که حداقل چارتا توضیح اضافی نداده که همون سی دقیقه بشه تماسمون

و اینکه چون پول رو یکجا میگیره بنطرم جالب نیست،همون اول باید کل پول دوره رو بدی.یعنی اگر وسطش دیدی خوشت نمیاد ازش هم نمیتونی کاری کنی.بنظرم یکی باشه جلسه به جلسه پولبگیره بهتره

یکساله میرم پیش کارشناس ولی انقد اضطرابم میره بالا که نمیتونم مواجهه انجام بدم خصوصا چیزایی که من از ...

خب مگه تکنیک های آرمیدگی رو انجام نمیدادید؟ روانشناس موظفه مراقب سطح اضطراب تون باشه حین مواجهه

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹

من میدونستم وسواس هام چیان، فقط داشت توضیح میداد درمان چطوریه و هزینه ها چطوریه و .. ،کمک که خب گفت ...

حتی قسطی یا چکی هم قبول نمیکنه😢 راحت میگه طلا بفروشید بیاید خودتونو درمان کنین.

میگه من قبلش مواجهه ذهنی میدم با تکنیک هایی که بلدم.

من پارسال یه دوره اینترنتی ازش خریدم تند تند اومد چهارتا چیز گفت و رفت و برای من نکته جدیدی که استفاده کنم نداشت.

خیلی گرون میگیره چهل پنجاه میلیون تو این وضعیت بدبختی مردم😓