2821
2789
عنوان

تنهام

176 بازدید | 9 پست

هر موقع گفتم تنهام

به خاطر این بود نیاز عاطفی شدید داشتم

درسته ازدواج و رابطه دستاورد نیست

ولی این تنهایی نه با شغل پر میشه نه با درس خوندن نه با هیچ چیز دیگه ای

من دوست دارم وقتی ۵۰ سالم شد خانواده ی خودمو داشته باشم نه اینکه همچنان تنها باشم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

میفهمم..منم مثل شما ..حست درک میکنم اما راه چاره ای ندارم

نمیدونم چرا جور نمیشه برای من ازدواج کنم تموم شه این تنهایی

خب سخته من تا این سن دوست پسرم نداشتم و همش تنها بودم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم

الان به فکر خانواده باش و تشکیل خانواده

چرا تا ۵۰ سالگی آرزوش را داری

هر وقت اراده کنی

عزمت را جزم کنی

به تمام آرزوهات می رسی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

نمیدونم چرا جور نمیشه برای من ازدواج کنم تموم شه این تنهاییخب سخته من تا این سن دوست پسرم نداشتم و ه ...

برای منم جور نمیشه ..لابد خدا گذاشته به وقتش عزیزم .واقعا نمیدونم چی بگم

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
سلام عزیزم الان به فکر خانواده باش و تشکیل خانواده چرا تا ۵۰ سالگی آرزوش را داری هر وقت اراده کنی عز ...

سلام

چجوری اراده کنم من یه دخترم و حق انتخاب ندارم واقعا

برای منم جور نمیشه ..لابد خدا گذاشته به وقتش عزیزم .واقعا نمیدونم چی بگم

انشالله خوشبخت بشی عزیزم

سلام چجوری اراده کنم من یه دخترم و حق انتخاب ندارم واقعا

چندسالته عزیزم

شاغلی یا ...

آیا خانواده ات بهت احترام می ذارند

بهت بها می دند

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

چندسالته عزیزمشاغلی یا ...آیا خانواده ات بهت احترام می ذارند بهت بها می دند

۲۷ سالمه

شاغلم

یه پدر و مادر پیر دارم و تک فرزندم

احترام که بله ولی خیلی به واسطه ی تفاوت سنی زیادمون باهم وقت نمیگذرونیم

۲۷ سالمه شاغلمیه پدر و مادر پیر دارم و تک فرزندماحترام که بله ولی خیلی به واسطه ی تفاوت سنی زیادمون ...

چون تک فرزندی خودت را مسئول پدر و مادرت می دونی

و دلسوزی زیادی برای پدر و مادرت داری

و باعث جلوی پیشرفت شما میشه