2777
2789
عنوان

کرم معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست
آره یکم قهوه ایبرام فرقی نداره ولی میخام تا عید جواب بگیرم

شوینده و ضد افتاب میزنید؟

بستگی داره به پوستتون به درمان چقدر مقاوم باشه

نوع پوست تون چربه؟ حساس هم هست؟

اینا رو بگید محصولات خوبی که تا جایی که اطلاع دارم معرفی میکنم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
شوینده و ضد افتاب میزنید؟بستگی داره به پوستتون به درمان چقدر مقاوم باشهنوع پوست تون چربه؟ حساس هم هس ...

آره

ضد آفتاب و شوینده درمالیفت استفاده میکنم

چربه و حساس

پوستم سفیده این لکه ها نصف زیباییمو گرفتن 🥲انقد نظر میدن بقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد افتاب حتما هر روز بزنید

شوینده ای که انتخاب میکنید لایه برداری اگه داره حتما ملایم باشه

اگه بودجه اتون اوکیه محصولات شوینده کره ای مثل اینیسفری مدل بیجا یا شوینده آنوا خوبن

اگه نه شوینده لافارر مناسب پوست حساس رو بگیرید که خاصیت ضد لک داره

برای ضد آفتاب اگه کره ای میتونید بگیرید برند اپیو مدل صورتی یا سنتلا

اگه ایرانی بگیرید مناسب پوستت تون من قبلا سان سیف میزدم بد نبود.

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
آرهضد آفتاب و شوینده درمالیفت استفاده میکنم چربه و حساس پوستم سفیده این لکه ها نصف زیباییمو گرفتن 🥲 ...

برای لک هم سرم نیاسینامید آنوا بگیرید اول از دفعات کم استفاده کنید تا پوستتون بهش عادت کنه

بعدش هفته ای سه بار صبح و حتما بعدش مرطوب کننده و ضد افتاب بزنید

مرطوب کننده و ابرسان تو روتین تو باشه دو تا برند ایرانی وچه و مدلین برای پوست چرب خوبه.

مرطوب کننده سنتلا هم عالیه.

در کنار سرم آنوا از اونجایی که لک قهوه ای هم دارید سرم آزلائیک اسید ۱۶ درصد مدی کیوب یا انوا بگرید

شب ها آزلائیک اسید بزنید در صورتی که حساسه به صورت روش ساندویچی اول مرطوب کننده که سبک باشه بزنید بعد سرم آزلائیک اسید بعد دوباره مرطوب کننده

ممنونم 🙏🏻🥺خدا خیرت بده

خواهش میکنم عزیزم

انشاءالله پوستتون خوب بشه

آزلائیک اسید اگه جوش نمیزنید نخرید

همون سرم نیاسینامید انوا کافیه

ضد افتاب حتی خونه هم هستید بزنید

مصرف قرص ویتامین c در صورتی که مشکل کلیوی ندارید هفته یک الی دو بار بخورید برای درمان لک تاثیر گذاره