2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 54 پست
بله و قانون جذب مایکل لوسیر

شما به چه چیزایی رسیدین و چطور اقدام کردین؟ تا ۶ نشده بگو لطفا😆

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما به چه چیزایی رسیدین و چطور اقدام کردین؟ تا ۶ نشده بگو لطفا😆

خواسته های من کوچیک و زیاد بود(شغل درآمد رابطه ایده آل سلامتی ، بچه، دارایی ، وزن ایده آل و ...)

طبق تمرینای کتاب پیش میرفتم دیگه

مدل خاصی هست که باید خواسته هاتو بنویسی

الان که نوشته های قبلیمو میبینم به ۹۵ درصدش رسیدم

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

خواسته های من کوچیک و زیاد بود(شغل درآمد رابطه ایده آل سلامتی ، بچه، دارایی ، وزن ایده آل و ...)طبق ...

خب مدل نوشتن رو بگو عزیزم

و تکرار هم میکردی؟ چند بار لفظی؟ چند بار در روز نوشتن؟

تند تند بگو

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
خواسته های من کوچیک و زیاد بود(شغل درآمد رابطه ایده آل سلامتی ، بچه، دارایی ، وزن ایده آل و ...)طبق ...

۵دیقع دیگه سایتو میبندن😕

خب مدل نوشتن رو بگو عزیزمو تکرار هم میکردی؟ چند بار لفظی؟ چند بار در روز نوشتن؟تند تند بگو

یجوری باید بنویسی که الان اون خواسته رو داری و رسیدی بهش

دقیق و با جزئیات.

مثلا یدونه از تمریناش اینجوری

من در فرایند .... هستم ؛ داخل جای خالی خواسته رو مینویسی مثلا ثروتمند شدن یا رشد و پیشرفت در کارم

من چند سال پیش این تمرینارو انجام دادم زیاد حضور ذهن ندارم

پیشنهاد میکنم اگه علاقه داری کتابشو بخر تمریناشو انجام بده

بچه دار نمیشدم الان یه بچه خداروشکر سالم و زیبا نصیبم شد البته که برای رسیدن بهش تو دنیای واقعی هم پیگیری کردم و صرفا با نوشتن آرزو کردن نبود ....

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

یجوری باید بنویسی که الان اون خواسته رو داری و رسیدی بهشدقیق و با جزئیات.مثلا یدونه از تمریناش اینجو ...

کتاب کیو باید بخرم؟

باید از یک ساعت قبل کاملا هیچ استفاده ای از گوشی تلفن همراه نکنی . هیچ لوازم الکترونیکی استفاده نکنی ...

سلام

من امشب انجام دادم

ولی خیلی زود خوابم برد

شما هم اینجوری شدی؟

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

اره خب چون ذهنت خالیه . امیدوارم جواب بگیریب احتمال زیاد تا ۴۸ ساعت زنگ میزنه

ممنون وقت گذاشتی

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX