2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 54 پست
خیلی در مورد رابطه های عاطفی میگه کراش و شکست های عاطفی

در مورد شغل چی؟

من هر کسی که بهم حس خوب بده و موقعیت خوبی داشته باشه میتونم روش کراش بشم.اما دلم میخاد شخص خوبی رو اول بتونم جذب کنم یعنی سر راهم بیاد

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
در مورد شغل چی؟من هر کسی که بهم حس خوب بده و موقعیت خوبی داشته باشه میتونم روش کراش بشم.اما دلم میخا ...

اره میدونم خیلی خوبه ک این طرز فکر رو داشته باشی . بنظرم

نسبت ب این حرفایی ک تو جذب میگن

اول از همه خودت رو دوست داشته باش .خودت رو بهترین بدون این باور رو داشته باش ک کاملی بهترینی لایقی.

بعد از اون انرژی تو انرژی بالا و خوبی میشه ارتعاش تو ب جهان این میشه ک من خوب و لایقم و کسی رو جذب میکنی ک واقعا خوب باشه و در خور تو .

اما وقتی در پی ی رابطه خوب باشی همش ارتعاشی ک جهان ازت میگیره اینه ک الان فقدان عشق داری

و چیزی ک واست میمونه فقدان عاطفیه

شاید تو کار و غیره موفق بشی اما مثل هیلی ها اینجوری ک وای هیچوقت ی رابطه خوب نداشتم یا تنهام .

علم کاملشو ندارم من ها

ولی شرط اول همه ی جذب عشق ها اینه ک تو خودت خودتو دوس داشته باشی برای خودت کافی باشی عزت نفست بالا باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره میدونم خیلی خوبه ک این طرز فکر رو داشته باشی . بنظرم نسبت ب این حرفایی ک تو جذب میگن اول از همه ...

بعد از اون ک این حرفا جز باورت شد

چون اولش وقتی هر دیقه بگی من خوبم من بهترینم اولش

فقط در حد حرفه انقدری باید بگی ک جز باورت بشه

هیچی نتونه اعتماد بنفستو ب هم بزنه

بعد از اون ب جهان باید بگی من لایق ی رابطه خوبم شغل خوبم فلان و .... اینا ی سری تاییدیه هست

تاییده رو برا این میگن ک حس توی تو وجود بیاد مهم اینه توی جذب ک حس کنی اگه همین الان ی رابطه خوب داشتی چ حسی داشتی ؟ همین الان ی شغل خوبی داشتی چ حسی داشتی

اون حس توعه ک انرژیتو میسازه

اره میدونم خیلی خوبه ک این طرز فکر رو داشته باشی . بنظرم نسبت ب این حرفایی ک تو جذب میگن اول از همه ...

بله عزیزم خب باور کردن چیزی که میخوای خیلی مهمه .اینکه لایقش هستی

.......اما وقتی در پی ی رابطه خوب باشی همش ارتعاشی ک جهان ازت میگیره اینه ک الان فقدان عشق داری.......

اینو چقدر خوب گفتی

بنظرت چه راه حلی برای پیدا کردن شغل خوب بهتره؟ اگر خودت بودی چیکار میکردی؟

یا فرد خوب که هیچوقت ندیدمش ولی قراره منو پیدا کنه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
بله عزیزم خب باور کردن چیزی که میخوای خیلی مهمه .اینکه لایقش هستی.......اما وقتی در پی ی رابطه خوب ب ...

واقعا در مورد شغل نمیدونم چ راه جذبی وجود داره .

خودم هنوز وارد بازار کار نشدم دانشجوعم .

بابام بازار کار میکنه

همیشه میگه باید مشورت کنی با کسی ک خودش موفقه .

و بد تو رو نخواد همیشه بزرگتر ها .. حتی اگه دانشجویی توعم مثل من یا هرچی داری یاد میگیری حرفه ای رو سعی کن ارتباطات رو بالا ببری با کسایی ک مرتبطن با تو و حرفت .با چهارتا استادات .

توقعتم از نظر من تو شغل اول کار باید پایین باشه منظورم از پایین میدونی چیه اینکه .

دنبال حقوق خاص و در امد میلیاردی همون لحظه نباش تشنه یاد گرفتن و حرفه باش . دنبال این باش تو ی سالن خوب کار کنی ولی شده ۵ ۶ ماه ی حقوق بخور و نمیر بهت بدن میدونی چرا؟

چون بعدش هرجا بری میگی من تو فلان سالن بودم مهندسی بخونی میگی پیش فلانی کار کردم . هرچی ...

نمیدونم در حد چیزایی ک خودم میدونم بهت گفتم

امیدوارم راهت سبز باشه سراسر نور خدا و خوشبختی🧡

ساز سرنوشت و دلت یکی باشه🧡

واقعا در مورد شغل نمیدونم چ راه جذبی وجود داره . خودم هنوز وارد بازار کار نشدم دانشجوعم . بابام بازا ...

اوکی

ممنونم عزیزم

خیلی بهم کمک کردی.من فارغ التحصیل هستم .سابقه کاری هم دارم. کارم پیدا میکنم اما متاسفانه هر شرکتی میرم ادماش بد هستن یا مشکلی پیش میاد مجبور میشم بیام بیرون .از اینکه هر جایی محدود میمونم خسته شدم.

بخاطر همین میخوام از طریق قانون جذب شغل خوب جذب کنم

اوکیممنونم عزیزم خیلی بهم کمک کردی.من فارغ التحصیل هستم .سابقه کاری هم دارم. کارم پیدا میکنم اما متا ...

خیلی مهمه تو شرکت صمیمی نشه ادم من زیر پای چند نفر از اشناهامو دیدم چجوری دوستاشون کشیدن . محل کار اصن محلی نیست ک توش دوست داشته باشی🥲

امیدوارم خیر پیش بره و ی کار خوب تو سرنوشتت قرار بگیره و

ی زندگی خوب بسازی

خیلی مهمه تو شرکت صمیمی نشه ادم من زیر پای چند نفر از اشناهامو دیدم چجوری دوستاشون کشیدن . محل کار ا ...

بله من صمیمی نمیشم اصلا

بیشتر یه خانم اروم هستم تا صمیمی.

یه شغل خوب تو محیط منظم و شرایط جدی شرکتهای بزرگ میخوام

ایشالا که بهش برسم.دوست دارمممممم

بوس

من طبق کتابش پیش رفتم و به چیزی که خواستم رسیدم

بخاطر همین نظرم نبت بهش مثبته

هم جذب هم شکرگزاری

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

من طبق کتابش پیش رفتم و به چیزی که خواستم رسیدم بخاطر همین نظرم نبت بهش مثبته هم جذب هم شکرگزاری

کتاب راندا برن؟