2777
2789
عنوان

یه حس عجیب دارم

741 بازدید | 19 پست

تازگیا با یه نفر آشنا شدم ،انگار خیلی دوستش دارم

حس میکنم مثل بقیه نیست برا من ساخته شده

دلم نمیخواد از دستش بدم

چیزی راجب ازدواج و اینا نگفته ...

نمیدونم چرا از وقتی اومده تو زندگیم یه حسی که انگار قراره برا همیشه داشته باشمش دارم

تا حالا همچین حسی داشتین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور شد تهش؟

اگبفهمه دوسش داری بیچاره ای

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

مبادا خودتو خیلی مشتاق نشون بدیهمیشه در دسترسش نباشهمه چیزو راجع خودت بهش نگوسعی ناشناخته و گنگ باشی ...

من اینووبلد نیستم انقد خنگم

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

مبادا خودتو خیلی مشتاق نشون بدیهمیشه در دسترسش نباشهمه چیزو راجع خودت بهش نگوسعی ناشناخته و گنگ باشی ...

هروقت میبینمش نا خداکاه خنده رو لبم میاد

شوقم از توی چشمام مشخصه

اگه دیگه هیچ وقت نبینمش نمیدونم مثل سابق میشم یا نه

هروقت میبینمش نا خداکاه خنده رو لبم میاد شوقم از توی چشمام مشخصه اگه دیگه هیچ وقت نبینمش نمیدونم مثل ...

اخی عاشق شدی🥺 از ته قلبم امیدوارم دوطرفه باشه و پایدار باشه

امیدوارماونم همین حسو بهت داشته باشه بازی خوردن از کسی ک دوسش داری خیلی بده

چطور شد تهش؟

من ۵ سالو نیم باهاش تو رابطه بودم.

حدودا ۲۸ روز پیش بهم خورد رابطمون .

میدونی زیاد کات شده وصل شده

اما همیشه اینجوریم ک این ادم مال منه😂😭

تو رویاهام اینجوریم ک ن مالههه منه هرجی بشه

همیشه رفته برگشته کات زیاد داشتیم .

نمیدونم اینسری حالا چی میخواد بشه

خودتو مشتاق نشون بده اما ن اونقدر مشتاق ک سوارت بشه چهارچوب خودتو داشته باش ک یاد بگیره برای تو تلاش کنه بخاطر اون هی ب کم و زیادش رازی نشو بزار بدونه برا داشتنت تلاش کنه امیدوارم کنار هم بمونین و باهم خوب باشین .

برا من هم دوست داشتی دعا کن لطفا توعم عاشقی خودت درک میکنی قرار گذاشتیم ۱۵ روز دیگ همو ببینیم دعا کن بیاد و بد قولی نکنه🥲

اخی عاشق شدی🥺 از ته قلبم امیدوارم دوطرفه باشه و پایدار باشه

🥹🥹جدی میگی

ایشالا

قبلنا فقط از ادما عادی خوشم میومد ولی احساس میکنم این عضوی از خونوادم بوده قبلا

خیلی عجیبه