2777
2789
عنوان

مامانا کی مثل منه

108 بازدید | 17 پست

من تو شهر غریب زندگی میکنم شوهرمم کارش یه جوری صبح میره عصر میاد ، دخترمم ماشالا خیلی شیطونه اصلا خاب ندارع ۷ صبح بیداره واقعا دیوونه شدم دیگه کسی هم ندارم ۱ ساعت بگیرش ، بنظرتون دارو خاب بهش بدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا عزیزم همه بچه دارن کی دارو به بچه میده؟

من خودم شیر به شیر دارم به معنای واقعی کلمه هیچکیو ندارم یساعت کمک کنه شوهرمم صب میره فردا یا پسفرداش میاد بار میبره شهرای دیگه

ولی خب تحمل میکنم دیگه بچند

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
بچه اوردی که بخوابونیش؟ بچه همینه دیگه

شما حتما بچه نداری، بچه سن بچه من باید ۱۲ ساعت بخابه دوستاش همه کمتر ۱۲ ساعت نمیخابن ، این کلا ۷ ساعت اگه بخابه برا رشدشم بده، تازه خودمم خابم کمه بداخلاق میشم دعواش میکنم یا حوصله رسیدگی بهش ندارم

وا عزیزم همه بچه دارن کی دارو به بچه میده؟من خودم شیر به شیر دارم به معنای واقعی کلمه هیچکیو ندارم ...

من بیخابی باعث میشه بداخلاق شم سرش داد بزنم یا خپب بهش نرسم بعد عذاب وجدان میگیزم