خداحفظش کنه عزیزم نازه ماشالا ......واسه منم دعا کنید ۱۲هفتمه دکتر واسم سرکلاژ نوشته جواب ازمایش غربالگریم اماده نیست سرکلاژ نمیکنن میترسم تا برم سرکلاژ نی نیم چیزیش بشه
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خداحفظش کنه عزیزم نازه ماشالا ......واسه منم دعا کنید ۱۲هفتمه دکتر واسم سرکلاژ نوشته جواب ازما ...
فقط استراحت مطلق داشته باش
منم سرکلاژیم،،این قد موردها بوده که از موعد سرکلاژشون گذشته وبعد سرویکسشون کوتاه شد ،،و نشد که سرکلاژ بشن با همین استراحت مطلق ،،نی نی رو به موقع دنیا اوردن
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
افرین گلم،،سعی کن یبوست نداشته باشی که زور بزنی از سرویس فرنگی استفاده کن وعزیز دلم ن ز د ی ک ی ند ...
خداروشکر شیاف سیکلوژست ک استفاده میکنم یبوست نمی گیرم دیگه امپول نداده ولی قرص ایزوپرین میخورم ...شوهرمم پیشم نیست من تهرانم اون ابادان