2789

خداحفظش کنه عزیزم نازه ماشالا ......واسه منم دعا کنید ۱۲هفتمه دکتر واسم سرکلاژ نوشته  جواب ازمایش غربالگریم اماده نیست سرکلاژ نمیکنن میترسم تا برم سرکلاژ نی نیم چیزیش بشه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا ۴ روزشه عزیزم

خدا بهت ببخشتش

گلم کارخاصی کردی پسر شد مثلا دعای چیزی نمازی نذری .اگ چیزی میدونی بگو من عاشق پسرم

من تیکر اروهامه هنوز باردار نیستمممم

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد
خداحفظش کنه عزیزم نازه ماشالا ......واسه منم دعا کنید ۱۲هفتمه دکتر واسم سرکلاژ نوشته  جواب ازما ...

فقط استراحت مطلق داشته باش 

منم سرکلاژیم،،این قد موردها بوده که از موعد سرکلاژشون گذشته وبعد سرویکسشون کوتاه شد ،،و نشد که سرکلاژ بشن با همین استراحت مطلق ،،نی نی رو به موقع دنیا اوردن

فعلا استراحت کن تا جواب بیاد

ایشالا چیزیش نمیشه ،

فقط استراحت مطلق داشته باش  منم سرکلاژیم،،این قد موردها بوده که از موعد سرکلاژشون گذشته وبعد س ...

اره استراحت مطلقم ...خیلی ممنونم عزیزم اگ بدونی چقد خیالم راحت شد مرسسسسی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اره استراحت مطلقم ...خیلی ممنونم عزیزم اگ بدونی چقد خیالم راحت شد مرسسسسی

افرین گلم،،سعی کن یبوست نداشته باشی که زور بزنی

از سرویس فرنگی استفاده کن

وعزیز دلم ن ز د ی ک ی نداشته باش

بهتون  امپول پرولوتون یا شیاف نداده؟

افرین گلم،،سعی کن یبوست نداشته باشی که زور بزنی از سرویس فرنگی استفاده کن وعزیز دلم ن ز د ی ک ی ند ...

خداروشکر شیاف سیکلوژست ک استفاده میکنم یبوست نمی گیرم دیگه امپول نداده ولی قرص ایزوپرین میخورم ...شوهرمم پیشم نیست من تهرانم اون ابادان

خداروشکر شیاف سیکلوژست ک استفاده میکنم یبوست نمی گیرم دیگه امپول نداده ولی قرص ایزوپرین میخورم ...شو ...

خداروشکر،،ایزوپرینم خوبه برای جلوگیری از انقباض ،،منم استفاده میکنم

عزییزم،،ایشالا به سلامتی بگذرونی این دورانو،،ویه شیش ماه دیگه شما عکس نی نیتو بزاری