2777
2789
عنوان

فیزیوپات

175 بازدید | 19 پست

کسی اینجا هست که الان دوره فیزیوپات باشه تو رشته پزشکی؟ دانشگاه دولتی باشه البته.

کلاسها و امتحانات شما دوباره از کی شروع میشه؟

به ما گفتن از ۴ بهمن.

احساس میکنم دیگه بین دو ترمی هم نداریم...

اردیبهشت هم کلاسهای مقدمات شروع میشد و مرداد دیگه بیمارستان بودیم!

از فشرده شدنش نگرانم...

ب ما هنوز هیچی نگفتن

باز خوبه ب شما ی چی گفتن

ب ما فقط گفتن تا اخر این هفته تعطیله تاببینیم چی پیش میاد

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا من تو علوم پایم بذار بعد اسفند بیفته

نگران علوم پایه نباش.

علوم پایه ما ۵ ترمه بود و شهریور دادم.

با اینکه بعضی از درسهاس سختتر از دورههای قبل بود باز خوب بود.

نمره من ۱۴۳ شد

ب ما هنوز هیچی نگفتن باز خوبه ب شما ی چی گفتنب ما فقط گفتن تا اخر این هفته تعطیله تاببینیم چی پیش می ...

تازه یک امتحان ما هم عقب افتاد

ولی گفتن تا ۴ بهمن نه کلاسی هست نه امتحانی

هنوز ۲ بلاک دیگه مونده بود

عزیزم پزشکی همینطوره .از این به بعد دیگه دنبال تعطیلی بین ترمی و تابستون و عید و آلودگی هوا .برودت ه ...

من دنبال تعطیلی نیستم

دنبال فرصت مطالعه خوبم و اینکه کلاسهام سر تایم خودش برگزار بشه

نه آفلاین بشه نه فشرده

دو روز دیگه میریم تو بخش فقط حفظ نکرده باشیم

تازه یک امتحان ما هم عقب افتادولی گفتن تا ۴ بهمن نه کلاسی هست نه امتحانیهنوز ۲ بلاک دیگه مونده بود

ای بابا

ما ک بلاتکلیفیم

۵تا امتحانمونم مونده

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

یعنی ۵ تا بلاک هنوز شروع نشده؟چطوری؟مگه بعد از هر کلاسی امتحان گرفته نشد؟

کلاسامون کلا تموم شده

۵ تا امتحان مونده

بعضیاش درسایه عمومیه

یدونش مقدماته

یدونشم عملی

نگران علوم پایه نباش.علوم پایه ما ۵ ترمه بود و شهریور دادم.با اینکه بعضی از درسهاس سختتر از دورههای ...

چی خوندی خیلی وقتمون کمه

باز شهریور دوماه وقت داشتید

من معدل الفم پروگنوز و مدوفست خوندم تو همین چند روز قبلا هم سیب سبز و اینا ولی حجم مطالب خیلی بالاست میترسم

دکتر کوچولو
نگران علوم پایه نباش.علوم پایه ما ۵ ترمه بود و شهریور دادم.با اینکه بعضی از درسهاس سختتر از دورههای ...

اخه من یه کاری کردم

ما چهارترم علوم پایه میدیم ترم پنج شناور شش فیریوپات

من اومدم از چهار برم شش

یه وضعی شد 😂

دکتر کوچولو
کلاسامون کلا تموم شده۵ تا امتحان موندهبعضیاش درسایه عمومیهیدونش مقدماته یدونشم عملی

پس فکر کنم فیزیوپات شما ۳ ترمه هست.

چون ما عملی و عمومی رو تو علوم پایه تموم کردیم.

و فیزیوپات اینجوری هست که هر بلاک فقط مطالب بالینی هست و بین ۳ تا ۶ روز درس داده میشه و یک هفته تا ۱۰ روز بعدش فرجه داریم میخونیم و امتحان میدیم میریم بعدی.

ترم بعدی که میشه ترم ۷، ۴ تا بلاک برامون مونده مثل جراحی و هماتو بعدش تو اردیبهشت مقدمات شروع میشه و مرداد هم بیمارستان.

چی خوندی خیلی وقتمون کمه باز شهریور دوماه وقت داشتید من معدل الفم پروگنوز و مدوفست خوندم تو همین چن ...

نه ما هم وقت کمی داشتیم چون به خاطر جنگ، امتحانات عقب افتاد و از آخر تیر تا اواسط مرداد امتحان دادیم.

من هم سیب سبز و کمی پروگنوز (بعضی درسها سیب و بعضی پروگنوز) استفاده کردم با مدوفست.

چی خوندی خیلی وقتمون کمه باز شهریور دوماه وقت داشتید من معدل الفم پروگنوز و مدوفست خوندم تو همین چن ...

منم معدلم الفه

به خاطر همین مطالب یکم تو ذهنم بود

در طول ۵ ترم علوم پایه هم سر هر درس تست علوم پایه هم میزدم یکم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز