2821
2789
عنوان

قطعه شهدا

390 بازدید | 37 پست

سلام .

نمیدونم اینجا درسته یا ن گفتنش .

من ی حاجتی داشتم . میخواستم ب شهدا متوسل شم برم بهشت زهرا تهران قطعه شهدا

کسی هست با متوسل شدن ب شهدا حاجتش رو از خدا گرفته باشه

راه و روشی داره . خوشحال میشم معرفی کنید یا توضیح بدین .

بعدشم ک اگه این پست رو خوندین ی دعای کوچیک برای نیتم بکنید . انشالله خدا خودتون رو حاجت روا بکنه از دعای خیرتون منم حاجت روا شم🥲🧡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلا با متوسل شدن به ادمهای خوب انرژی مثبت دریافت میکنی

حالا این انرژی مثبت ممکنه کارتو راه بندازه یا اینکه نه اونم بستگی به مشکلت داره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وقتی سید و سالار شهیدان، حضرت امام حسین و سایر معصومین هستند که پیامبران الهی و خود ائمه بهشون متوسل می شدند، چرا باید به افرادی که جزییات زندگی شون مشخص نیست و اعلام شهادتشون هم خیلی اوقات بر اساس تمهیدات حاکمیتی بوده، واسطه قرار داد؟!

مستقیم از خدا بخواه،چرا متوسل به دیگری میشی

ادم درواقع از خدا میخواد ولی توسل به ادمهای خوب تاثیرشو دوچندان میکنه کسایی که پیش خدا ابرو دارن واسطه میشن

مثل اینکه بچه به پدر میگه واسم خوراکی بخر پدر نمیخره میره مادرشو واسطه میکنه بابا رو راضی کنه بخره و توسل به مادر کارشو راه میندازه وگرنه در هرصورت خداست که باید بده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من بارها نذر شهدای گمنام و شهید ابراهیم هادی کردم و جواب گرفتم

الان چندساله ۲۱ ماه رمضمون افطاری میبرم شهدای گمنام چون یکی خواسته های بزرگم براورده شد و خیلی اعتقاد دارم

🌸يك عدد كاربر قديمي  🌸
شهید زبرجدی رو خیلی شنیدم حاجت میده خودشم گفته هرکسی بیاد سرقبرم حاجت بخواد دست خالی برنمیگرده

نذر خاصی نداره ؟ همین برم اونجا دعا کنم؟🥲

ممنونم ازتون خیلی لطف کردین حاجت روا بشین

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش