2777
2789
عنوان

کنکور بدم یا نه❓️

298 بازدید | 47 پست

من دانشجوی پیراپزشکی روزانه ام. پارسال یه سال رفتم دانشگاه.

امسال مرخصی گرفتم.

از تیر به کوب صبح تا شب خوندم تا اوایل دی ماه. بعدش حواسم از درس پرت شده.

میخوام برم دانشگاه رشته خودم ولی مامان بابام میگم حیف تا الان زحمت کشیدی بخون شاید رشته بهتر قبول شدی.

نمیدونم. هم خسته ام. هم حیفم میاد این همه زحمت و زمان گذاشتم. هم میترسم یازدهم قطعی شه سخت شه.

رتبه پارسالم ۷۸۵۰ منطقه ۳ هس و تو کلاسمون حتی برا این رشته ۱۲۰۰۰ منطقه هم داشتیم.

اینم بگم قصدم مهاجرته.

دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم اگه تا الان بکوب خوندی ادامه بده

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

روزانه محرومه

نمیدونی مگه؟

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

علوم آزمایشگاهی تازگیا نامه دادم برا تغییر رشته به مامایینمیدونم قبول کردن یا نه

اگه تا الان خوب خوندی و میدونی که میتونی رشته بهتر قبول شی ادامه بده

البته الان کشور رو هواس اصن نمیدونم چی بگم

اگر از تیر بکوب خوندی ادامه بده.این چند روز هم که نخوندی اونقدری خللی ایجاد نمیکنه به شرطی که از الان باز بخونی. یعنی استرس این چند روزو نداشته باش ادامه بده.

شرایط ضغلی و اینا رو هم نمیدونم که کدوم رشته برات بهتره فقط ازز لخاظ قبولی کنکور گفتم

پارسال محروم بودم تموم شد رفت

از زمانی که انصراف بدی محسوب میشه

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.