2777
2789
من بگم خیلی مسخرس ولی واقعیه🥲🤣اولیش چندین سال پیش درمورد لباس بود همش میگفتم حتما اینو میخرم با ای ...

وای من همش فکر میکردم یهو یه اتفاقی میفته من ماشین پسرخالمو میرونم چون دوست داشتم ببینم با ماشین خودمون فرقش چیه یهو با خالمینا رفته بودیم جایی ماشین خودم خراب شد پسرخالم موند اونو درست کنه من با ماشین اون اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هدف اصلیم هیچ وقت جذب نبود ولی اگه هم خواستم، شد. کتابای استر هیکس رو اگه بخواید به ترتیب بخونین ...

حتما میخونم.اگر چیزه دیگه ای به ذهنت میرسه لطفا بگو

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
نه ترامپ منتظرنمیذاره مگه عربهامریکایی اصله و عاشق تمدن ایران

اینجوری نگو اسی دق میکنه🥲😂

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

چند بار در روز مینویسی و چند بار تکرار میکنی

بعدبیدارشدن سه بار

اذان ظهر۶بار

وقت خواب ۹بار

قبل خواب تجسم و بعد بیدارشدن وقتی هنو بلندنشدی و مغز درحالت الفاست تجسم و تکرار خواسته معجزه میکنه

حتی تو ذهنم اینو داشتم که مخالف برامون پیدا میشهالان مامانمه مطلقا قبول نمیکنه میگه بهم بزن تموم کن ...

اوممم میفهمم

ایشالا ک مخالفت مامانتون هم میخابه و راضی بشن

خود خدا هم گفته هرجور راجب من فک کنی همونجوری رقم میزنم.

واقعا کلام انرژی داره

واقعا کارما هست و زمین گرده

زندگی انگار ی جور تکرار شدست دیدی؟؟

من حس میکنم قبلا این لحظات زندگیمو دیدم و زندگیشون کردم 😂🤦🏻♀️

نه ترامپ منتظرنمیذاره مگه عربهامریکایی اصله و عاشق تمدن ایران

امیدوارممم ینی کری خوانی نیست ؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت