2777
2789
ببین قانون جذب خیلی پیچیده تر از این حرفاست. ولی اگه قلقش دستت بیاد دیگه همه چی تمومه. پیشنهاد میکنم ...

شما با مطالعه این کتابها تونستین موفق بشید جذب کنید؟ یه کتاب اصلی تر ازش معرفی کنید

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولت خوب واسه ادمای خوبهواسه شما همینی که هس از سرتم زیادتره

عزیززم چطور با یه ریپلای تشخیص دادی من آدم خوبیم یانه؟

بخاطر قدرت داشتن افرادی مشابه شما به این وضع افتادیم

نگران نباش بالاخره هرکی جایگاهی که لایقشه رو بدست میاره😘

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

من بگم خیلی مسخرس ولی واقعیه🥲🤣

اولیش چندین سال پیش درمورد لباس بود همش میگفتم حتما اینو میخرم با اینمه فکر نمیکردم پیداش کنم

رفتمو پیدا شد و گرفتمش

دومیش مدل گوشیم بود که پولم نمیرسید بهش

اونم گرفتم

سومیش این بود یسری معیار خاص مد نظرم بود و تو ذهنم همیشه درمورد همسر آیندم رویا پردازی میکردم

یجورایی یه زندگی ذهنی داشتم

حالا پارتنرم دقیقا تموم معیارای ظاهری و قدی و اخلاقیو داره🤣🤣🤣🤣

حتی تو ذهنم بود که اوایل آشنایی مریض میشه من دکتر میبرمش

خدا شاهده اتفاق افتاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا که بهش فکر میکنم یکم ترسناکه این قانون جذب

🐣=👩❤️👨

اون ک جذب شده مگه شک داریهنو ب امام زمان عصرما ایمان نداری دونالدنیمه کاره رها نمیکنه

اینم پیوست به جمعه های انتظار🤭

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

میتونی یکی از چیزایی که نوشتی برام بزاری؟ تجسم که میکنم بهش نمیرسم.چیکار کنم. اما برعکس یه چیزی از ذ ...

برای خونه ای که الان داخلشم

خدایاشکرت خونه ۱۵۰متری سه خواب مسترقصرالدشت شیرازخریدیم و تابستان ۴۰۵نقل مکان میکنیم داخلش سپاس سپاس

ببین قانون جذب خیلی پیچیده تر از این حرفاست. ولی اگه قلقش دستت بیاد دیگه همه چی تمومه. پیشنهاد میکنم ...

چه جذب هوایی داشتید انگیزه بگیریم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
عزیززم چطور با یه ریپلای تشخیص دادی من آدم خوبیم یانه؟بخاطر قدرت داشتن افرادی مشابه شما به این وضع ا ...

بله شما لایق همینی که هس هم نیستی

من بگم خیلی مسخرس ولی واقعیه🥲🤣اولیش چندین سال پیش درمورد لباس بود همش میگفتم حتما اینو میخرم با ای ...

خواهر از قدیم الایام گفتن زبون بنده قلم خداست.

واقعا هم همینه همونجور ک فک کنی رقم میزنن برات

برای خونه ای که الان داخلشم خدایاشکرت خونه ۱۵۰متری سه خواب مسترقصرالدشت شیرازخریدیم و تابستان ۴۰۵نقل ...

چند بار در روز مینویسی و چند بار تکرار میکنی

خواهر از قدیم الایام گفتن زبون بنده قلم خداست.واقعا هم همینه همونجور ک فک کنی رقم میزنن برات

حتی تو ذهنم اینو داشتم که مخالف برامون پیدا میشه

الان مامانمه مطلقا قبول نمیکنه میگه بهم بزن تموم کن و این حرفا ولی نههه🥲😂

🐣=👩❤️👨

شما با مطالعه این کتابها تونستین موفق بشید جذب کنید؟ یه کتاب اصلی تر ازش معرفی کنید

من هدف اصلیم هیچ وقت جذب نبود ولی اگه هم خواستم، شد. کتابای استر هیکس رو اگه بخواید به ترتیب بخونین بهتره. برای شروع از تعالیم آبراهام شروع کنین.

یه کتابی هم هست با عنوان محدودیت صفر . اصل موضوعش درمورد قانون جذب نیست. ولی بهتون کمک میکنه که خیلی سریع تر به خواسته هاتون برسین و کتاب فوق العاده ایه