2777
2789
عنوان

به نظرتون تفکرات من مشکل داره

3036 بازدید | 150 پست

اصلا اهل پس انداز خونه ماشین خریدن نیستم در حال زندگی می کنم اهل تفریح و گردشم کلا برای خودم پولم خرج می کنم روتین پوست مو وغیره کلا هر کاری که خوشحال میشم انجام می دم طلا اینا اصلا نمی خرم همه میگن پس انداز کن من نمی کنم /مجردم ازدواجم نمی خوام کنم/درامدم ماهی بیست دارم بعضی ماها کمتر دنبال شغل دوم هم هستم /خودم از سبک زندگیم راضیم ولی بقیه راضی نیستند/البته نظر بقیه برام هیچوقت مهم نبوده /اولویت زندگی همیشه خودمم

خدا ریشه ظالم و بسوزونه حالا فکر کن ظالمی یا مظلوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سبک زندگی تو ایران جواب نیس

شما پس انداز نداشته باشی پس فردا با اون۲۰ تومن دور از جون نمیتونی یه دکتربری عمل ساده بکنی

یا نمیتونی خونه ماشین بخری

چون پول روز ب روز بی ارزش تر تورمم روز ب روز بیشتز

آینده نگری رو بهت پیشنهاد میکنم

چون واقعا نمیتونی تا ابد درحال زندگی کنی

میگی هیچ وقت هم نمیخوای ازدواج کنی.خب تا ابد که نمیتونی خونه ی پدرت بمونی بالاخره یه جایی باید برای خودت داشته باشی که زیر منت بقیه نباشی بعدا

نه تروخدا میخوای ماهی بیست تومنم پس انداز کن 😀 یه جوری نوشتی فکر کردم ماهی پونصد میلیون خرج اتینا م ...

برای کسی ک مجرده قسط و اجاره و خرج دیگ نداره بیست تومن جوری هست ک میتونه پس اندازم بکنه

خب احتمالا خونه ای که داری توش زندگی میکنی یا مال پدر و مادرته یا اونا دارن اجاره شو میدن. و این نمیتونه تا همیشه ادامه داشته باشه. بالاخره میخوای مستقل بشی، و با این سبک زندگی و این میزان درآمد نمیتونی. پس بهتره اگه به فکر آینده هستی سبک زندگیتو عوض کنی.

لذت بردن از درآمد و رسیدگی به خود خوبه

ولی این روند در آینده ممکنه باعث پشیمونی بشه

حداقل هر ماه ۵ بذار کنار

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷