2777
2789
عنوان

دوست حسود

166 بازدید | 15 پست

شما هم حس میکنید دوستاتون حسودن؟مثلا تو حرفاشون و بین حرفاشون یه چیزاییو میگن که قشنگ معلومه حسادت میکنن

مثلا در مورد رابطه و روابط مخصوصا

یکی از دوستام دوست پسر کلا نداشته و یه دونه بوده که اونم نمیدونیم بوده یا نه و همش ذهنش درگیر این موضوع هست و مطرح میکنه، بعد که با هم تو جمع حرف میزنیم میگه اصلا الویتم نیست و من مثل بقیه دنبال دوست پسر نیستم و بعد حرف از دهنش در رفت که کسایی که میان سمتم تایپم نیستن، خب همینو بگو دیگه از اول چرا رو بقیه دخترا عیب میذاری😂هی میگه بقیه دخترا با پسرا تیک و تاک میزنن من نمیتونم🤔والا ما تیک و تاک نمیزنیم خودشون میان سمتمون

والله دوست که یه پیراهن غریبه اس

من حسودام اونای هستن که سر سفره ام کلی بهشون دون دادم و قد کشیدن

دوست که چیزی نیست عزیزم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسودی ندیدم تو حرفش. خب نظرش اینه با اینکه غلطه

اخه یه جوری میگفت که انگار من تیک و تاک میزنم و اویزونم، میگفت واییی نه من اصلا نمیتونم همچین کاریو بکنم، والا ما کاریم نکردیم نمیدونم مشکلش چیه

سطح دغدغه:

وقتی فقط یه چیزی یاد گرفتی :

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

من آدمی دیدم که از قصد و با لحن صحبتش سعی میکرد بقیه رو چشم بزنه

اینو جدی میگم حتی یکبار خودش به این موضوع اعتراف کرد...

نمیدونم چرا ولی به همه کس و همه چیز حسادت داشت ...

دعا میکنم انقدر خوشبخت بشه که دیگه خوشبختی بقیه به چشمش نیاد...

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

من توی حرفاش حسودی ندیدم. نمیدونم چرا احساس میکنم شما داری میسوزی، حساس شدی رو تک تک حرفاش و اینا

نه اخه فقط این نیست که من کلی دوست خوب دارم، حرفای این همش طعنه داره