2777
2789
عنوان

حال 🐈 بدههههه

170 بازدید | 12 پست

دیشب حالش خوب بود امروز صبح تو حیاط ندیدمش رفتم صداش زدم یه صدای ناله شنیدم پیداش کردم یواش یواش اومد پیشم تلو تلو میخورد موهاش خیس بود انگار زیر بارون مونده بود، گوشش خون اومده بود نا نداشت میو کنه فقط آب خورد الانم تو آفتاب خابیده

چرا یهو اینجوری شد؟؟ ینی ممکنه تو یه شب مریض شده باشه؟؟ 😭😭 خیلی نگرانشم حتی چشماشو درست باز نمیکنه

کلینیک هم امروز نبود

وای عزیزم بهش غذا بده، باهاش مه بونی کن، نازش کن تا خوب بشه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ب هیچی لب نمیزنه

عزیزم، لرز داره؟پتو بنداز روش، نازش کن، نازی دوس داره

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اگه میتونی بیارش توی خونه جلوی بخاری گرم شه چک کن ببین زخم نشده بدنش؟ یه کلینیکی چیزی پیدا کن ببرش ح ...

فقط گوشش خیلی خون اومده بود که خشک شده، میخاستم بغلش کنم ناله میکرد نمیدونم با گربه های دیگه دعواش شده یا نه!

از صبحی تا الان استرس دارم تپش قلب گرفتم 🤦🏻♀️ حال خودمم بده

فقط گوشش خیلی خون اومده بود که خشک شده، میخاستم بغلش کنم ناله میکرد نمیدونم با گربه های دیگه دعواش ش ...

شاید تصادف کرده. :( واسش آب و غذا بذار زیاد تکونش نده یا دست بهش نزن که دردش بگیره فقط اگه تونستی بیارش تو خونه جلوی بخاری چیزی

شاید تصادف کرده. :( واسش آب و غذا بذار زیاد تکونش نده یا دست بهش نزن که دردش بگیره فقط اگه تونستی بی ...

از بچگی خودم بزرگش کردم ولی تو حیاط میمونه اولین باره اینجوری دیدمش🥲 غذا دادم ولی نخورد الان یه کم حالش بهتره

میخام ببرمش کلینیک میترسم یهو فرار کنه آخه تا حالا سوار ماشین نشده

از بچگی خودم بزرگش کردم ولی تو حیاط میمونه اولین باره اینجوری دیدمش🥲 غذا دادم ولی نخورد الان یه کم ...

اگه میذاره بغلش کنی واسش باکس یا کوله پشتی مخصوص گربه بگیر ببر و بیارش ولی باید مراقب باشی بازم یهو نترسه فرار کنه.

اگه میذاره بغلش کنی واسش باکس یا کوله پشتی مخصوص گربه بگیر ببر و بیارش ولی باید مراقب باشی بازم یهو ...

بغلم میاد ولی چند دقیقه بیشتر نمیونه، باکس نداره🤦🏻♀️ نمیدونم بذارمش تو کارتن ببرم