2821
2789
عنوان

نظر شما چیه

189 بازدید | 15 پست

بچه ها من با اکسم بعد از رابطه در حد دوستی موندیم..

بتظر شما الان ک همه جا ق.طعه

تماس بگیرم حالشو بگیرم نمیدونم اصلا چی به سرش اومده..

۳روز قبل قطعی نت اون احوالمو گرفت گفت زنده ایی

بعدشم من فرداش دوتا پست فرستادم چون رفیقش فوت کرده بود انگار سرحال نبود منم چیزی نگفتم و بعد ن.ت ق.طع شد...

هنوز کاریش نداشته باشم یا وایسم اون خبری بگیره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتی رابطه باهاش داشتم در حد دوستی موندیمالان وضعیت اینه....گفتم یعنی رابطه....داشتی ک منتظر هستی سر ...

نبابا ازونا نداشتیم ما😐😂بد گفتم

منظورم از رابطه همون کاپل بودنه

منطقیه گفتم شاید اون میدونه من جایی نمیرم خیالش راحته

من میگم ادمی که رفته از زندگیتو رها کن چون عموما پسرا ذهنتشون از دختری که قبلا باهاش تو رابطه بودن اب نمک نگه داشتنه من با یکی بودم ۴ سال بعد واقعا دوسش داشتم وقتی تموم کردیم خب نمیتونستیم بکنیم از هم چون اونم مثل من وابسته بود واقعا از من درخواست میکرد تو بمون با من رفیق بمون بعد من با کسای دیگه برم تو رابطه واقعا بعد ها سنم بالا تر رفت فهمیدم اشتباهه ارتباط با اکس

در گنگ ترین حالت زندگیمم

من میگم ادمی که رفته از زندگیتو رها کن چون عموما پسرا ذهنتشون از دختری که قبلا باهاش تو رابطه بودن ا ...

میفهمم شبیه این واسم پیش اومده و خیلی سخته🥲

الانم خیلی گیجم و واقعیت اینه ادم تو این موقعیت ها حتی واقعیت هم بدونه خودشو میزنه ب نفهمی

من میدونم اون ادمی نیست ک باهاش بشه اینده داشت..پس بنابر این نباید برم سمتش

از ی طرفم میبینم اون تایمی ک باهام بود خیلی ادم خوبی بود و همش میگم نکنه بعد ها پشیمون شم ک چرا تایم بیشتری باهاش نبودم چون هیچ توقعی نداشت و اذیتم نمیکرد..

کلا موندم چیکار کنم🤷♀️💔