2777
2789
عنوان

کیا زبان خوندن

105 بازدید | 19 پست

من از صفرررر میخوام شروع کنم از پایه ی پایه کتابای فمیلی فرندز رو گرفتم

بنظرتون چی برای پیشرفت خوبه چیکار کردین؟؟

مثلا انیمیشنی ک کمکتون کرد؟ یا هرراهی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین علاقت چیه من موزیک خیلی گوش میدادم بدون اینکه بخوام تلاشی کنم با اهنگ زبانم رو به B1 رسوندم

اخه متوجه نمیشم یعنی چی؟ وقتی خب اهنگ بخونه ادم ک نمیدونه چی داره میگه😶🌫️

اهنگ گوش کن فیلم بدون زیرنویس ببین حرف بزن حتی با خودت سعی کن دیالوگ سریالا رو تکرار کنی عاشق فرهنگش ...

اخه فیلمارو بدون زیرنویس ببینم چیزی متوجه نمیشم🥲چجوری میشه یادگرفت

اهنگ گوش کن فیلم بدون زیرنویس ببین حرف بزن حتی با خودت سعی کن دیالوگ سریالا رو تکرار کنی عاشق فرهنگش ...

ببخشید پسر من کارتون میبینه همه رو متوجه میشه چی میگن ولی زیاد تو صحبت کردن مسلط نیست

چیکار باید کرد؟

هیچی اندازه یوتیوب و فیلم و سریال کمک نمیکنه حتی با زیرنویس فارسی ببین زیاد که ببینی قشنگ تاثیرشو میذاره

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

۱۷

-کتاب های زبان گرامر و کلمات خودخوان

- فیلم و کارتون زبان انگلیسی همراه با زیرنویس انگلیسی به قصد اینکه متوجه بشی چی میگن و کلماتی که نمیفهمی رو یاد داشت کنی داخل دیکشنری پیدا کنی ترجیحا فیلما لحجه امریکن باشه و مخصوص یاد گیری باشن

کتاب داستان های انگلیسی ساده بگیری و شروع کنی ترجمه بخ کمک دیکشنری

﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.

ببخشید پسر من کارتون میبینه همه رو متوجه میشه چی میگن ولی زیاد تو صحبت کردن مسلط نیست چیکار باید کرد ...

شروع مکالمه بخصوص با همسن و سال هاش من توی دوران دبیرستان با دخترایی ک زبان بلد بودن کل تایممون انگلیسی حرف میزدیم اینجوری میشه مکالمه رو یاد گرفت و کم کم با خودت هم باید انگلیسی صحبت کنی تو ذهنت

وقتی چیزی رو متوجه نشی باید همون لحظه بری پیداش کنی؟

نه اصن لازم نیست زوم کنی رو تک تک کلمه ها همینکه هی کلماتو گوشت میشنوه و معنیشون رو تو ترجمه میبینی به مرور زمان خیلی کمک میکنه

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد