2777
2789
عنوان

خیانت بیاید

251 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

دونین بار که مچ پارتنرم گرفتم چند سال باهمیم قصدمون جدیه خاستگاری چندبار اومده و تقریبا همه خبر دارن

دوستمو فرستادم امتحانش کرد چت کرد باهاش پا داد بعد که میخاستم جدا شم کلی التماس کرد کلی گریه کرد گفت ببخشید سرم به سنگ خورده غلط کردم و خیلی حرفای دیگه دو روز پیام میداد زنگ میزد پشت سر هم میگفت خودم میکوشم بری و ...

حالا به یه شرط قبول کردم ادامه بدم اونم اینکه جلو مادرش قول شرف بده که ازین کارا نکنه و قرار شده یساعت دیگه رو در رو بشیم جلو مامانش بگه ( مامانش خبر نداره خیانت کرده و قراره بگه چه غلطی انجام داده )

بنظرتون کار درستی کردم گفتم جلو مامانش قول بده ؟ میترسم واکنش مامانش نسبت به من بد باشه

به یاد داداش ۱۹ سالم صلوات بفرستید ممنون میشم  🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه تورو خدا هنوز که ازدواج نکردی چرا میخوای زندگیتو تباه کنی هرچی زودتر تموم کنی زندگیتو بیشتر نجات دادی

فک نکنی نمیدونم سخته ها سخته ولی اینکه خیانتای متعدد ببینی بخاطر بچه نتونی کاری کنی سخت تره

نه درست نیست

چون اون حیا و ترسش میریزه!

این کارا چیه

اگه میخوای بهش ازذواج کنی با قول و مامان و لیتل پیش نرو،،،،

بهش بگو به شرطی میبخشم و ازدواج میکنم که مثلا حق طلاق داشته باشم،، یا مهریه ام سه دونگ خونه باشه یا این جیزا

هعی 🥲همین یک ساعت پیش با ماشین از کنارش رد شدم

چه قدر خوشحال بود میخندید کنار دوستپسر جدیدش

این درس امروز من بود که روزگار بهم داد

یک سری چیزا تو ذات ادمه با قول گرفتن و محبت و این چیزا چیزی تغییر نمیکنه

فراموش شدنی ترین ادم زمین 🙃

ببین دخترک اونقدر تنها و بی سر پناه بود که چهل پنجاه روز سرماخورده بود کل دهنش زخم شده بود ولی نرفته بود دکتر حتی شربت و قرص نداده بودن بهش

ولی انچنان اسون همراه روزای سخت رو فراموش کرد که انگار اصلا روز سختی وجود نداشته

بعد تو میخوای با قول نگهش داری

فراموش شدنی ترین ادم زمین 🙃