2777
2789
عنوان

قد خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 65 پست
آره کوتاه ولی خوب معیارهای دیگه رو داره خونه داره ماشین داره استاد دانشگاه دکتری مهندسی مکانیک داره ...

قد رو باید متناسب با خوتون در نظر بگیرید دارید میگید که ۱۰ سانت ازتون بلندتره و شرایطی خوبی داری

اگه قد خیلی معیار مهمی نیست براتون پس زیاد تردید نداشته باشید

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من تو یک کامنت دیگه گفتم چطوری ام. من 35 به بالا و اینکه خودم تحصیلاتم خیلی بالاست و پول و خون ...

الان کامنت دیدم عزیزماره منطقی نگاه کردی استانداردت اونقدر زیاد نیستبعصی اومدن میگن ۱۹۰ ۱۸۰ میگم خدایا کلا پنج درصد مردهای دنیا صد نود شاید باشن این درنظر بگیرم که کلا باید همه چی بگذارم کنار.

ولی شما استاندارد بدی نداری ده سانت اوکی

الان کامنت دیدم عزیزماره منطقی نگاه کردی استانداردت اونقدر زیاد نیستبعصی اومدن میگن ۱۹۰ ۱۸۰ میگم خد ...

من کلا از قد بلند مردها بدمم میاد باعث میشه من دیده نشم و حاشیه ای باشم کنارشون یا دست کم گرفته بشم، خوشم نمیاد از مردهای خیلی قد بلند، خواستگار هم داشتم 190 به بالا کنارش دیده نمیشدم حتی خیلی حس بدی بود. نمیدونم چرا یک عده دنبال مردهای 190 هستن؟ یک جورایی ترسناک هم هستن برام