2777
2789
عنوان

قد خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 65 پست
واقعا پشبمونی؟ 😐🤔

اونوقت من با قد ۱۷۷ با شوهرم هم قدم

شوهرم چون تپل هم هس یکم از من کوتاه تر میزنه 🤣

نمیدونم چرا اینجوریه بلند باید یکی نزدیک خودشو انتخاب کنه منم پشیمونم خانواده شوهرم قد کوتاهن مثلا بلندشون شوهرمه ما ژنمون قد بلنده خدا نکنه بچم ب سمت اونا بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من 3 بار بالای 190 اومد خودم 165 من دیدم کنارشون دیده نمیشم خودم رد کردم یکیشون استاد دانشگاه ب ...

واقعا ، نمیدونم چرا یسرا دنبال ی سروگردن از خودشون بلند تر هستن ، حتی اگه معتاد باشه 😂

کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم

اونوقت من با قد ۱۷۷ با شوهرم هم قدم شوهرم چون تپل هم هس یکم از من کوتاه تر میزنه 🤣نمیدونم چرا اینجو ...

مهم اینه که دوسش داشته باشی

چند ساله ازدواج کردی

کاربر جدید نیستم ❌ از سال ۴۰۰ عضو نی نی سایت هستم . اما تعلیق شدم ، مجبور شدم کاربری جدید باز کنممممم

آره کوتاه ولی خوب معیارهای دیگه رو داره خونه داره ماشین داره استاد دانشگاه دکتری مهندسی مکانیک داره ...

من این مدلی با شرایط خیلی پولدارتر و کارخونه دار را رد کردم، اونم از اون اَبرکارخونه ها نه یک سوله دار، قدش 170، هنوزم مجردم و پشیمونم نیستم به درک مجرد بمیرمم برام مهم نیست ولی قد و قیافه و هیکل برام مهم تره از مجرد مردنم، پولکی هم نیستم

اره

از خودت ۱۰ سانت بلند تره دیگه ، حتی پاشنه ۵ سامغتی هم بپوشی اون ازت بلند تره

اگه بقیه چیزاش خوبه بنظرم شل بگیر ،

یعنی قبول کن ، سخت نگیر

من این مدلی با شرایط خیلی پولدارتر و کارخونه دار را رد کردم، اونم از اون اَبرکارخونه ها نه یک سوله د ...

یا سنت خیلی کمه یا عقلت تشکیل نشده

یا سنت خیلی کمه یا عقلت تشکیل نشده

سنم زیاده گلم عقلمم کامل تشکیل شده دکتری غیر پزشکی هم دارم پولدار هم هستم خواستم بدونی چرا پول ملت برام مهم نیست. گشنه و مونده پول مردم نیستم اصلا. اندازه خودم دارم همه چیز. من چیزهایی دیگری برام مهمه و قیافه و قد و هیکل و عقل و سواد و فرهنگ جزوشه. پول هم در حد نرمال. افراد خیلی پولدار دراماهاشونم خیلی زیاده مخصوصا مردها

چند باشه خوبه؟ببخشید میشه بپرسم چند سالت؟

عزیزم من تو یک کامنت دیگه گفتم چطوری ام. من 35 به بالا و اینکه خودم تحصیلاتم خیلی بالاست و پول و خونه و ماشین دارم نیازی به پول مردم ندارم قدم 165 طرف دیگه 175 باشه بسه برای من سواد و جایگاه و عقل و قیافه و تیپ شخصیت مهمتره از کارخونه دار بودن طرف. پول برام مهم نیست زیاد.

سنم زیاده گلم عقلمم کامل تشکیل شده دکتری غیر پزشکی هم دارم پولدار هم هستم خواستم بدونی چرا پول ملت ب ...

خدا بیشترش کنه چشم ناراضی کور