2777
2789
عنوان

فشارخون

53 بازدید | 12 پست

۱۲ روی ۷ برای خانم ۳۳ ساله زیاده؟

دیروز ۱۳ رو ۸ بود

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

نه خوبه عزیزم. اوکیه

خیلی سر درد میشم

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه کوچولو بالاست اگه سابقه فشار خون قبلا نداشته

نه همیشه فشارم دهه

لب مرزه..اون ۱۳ خوب نیست

اره دیروز ۱۳ بود

سرگیجه چی؟ سرگیجه و تاری دید هم داری؟

تآری دید دارم ولی سرگیجه نه یه کوچولو حالت تهوع میشم البته دیروز که ۱۳ بود

فکرو خیال نکنبا چیزهای طبیعی یکم بیارش پایین..فکرکنم عناب، آبغوره اینجور چیزا میاره پایینسلامت باشی ...

خیلی مممنونم عزیزم

تآری دید دارم ولی سرگیجه نه یه کوچولو حالت تهوع میشم البته دیروز که ۱۳ بود

احتمالا از استرسه. اگر فقط دو روزه داری تجربهش میکنی. امروزم تا آخر برو ببین چی میشه. فشارت عادیه. اگر سردرد و اینا باقی موندن، باید بری دکتر

احتمالا از استرسه. اگر فقط دو روزه داری تجربهش میکنی. امروزم تا آخر برو ببین چی میشه. فشارت عادیه. ا ...

باشه عزیزم ممنونم 🌱

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز