2777
2789
عنوان

گوزوها😒

531 بازدید | 34 پست

این مردای توی نی نی سایت که هیچی برا از دست دادن ندارن میان ول میچرخن تو سایت زنونه و شپش هم ته جیبشون نیست بعد میان دخترای تو سایتو تهدید میکنن که شوهر گیرت نمیاد🤣🤣🤣عقب افتاده ها ما از خدامونه یه اوسکولی مثل تو ۱۰۰ سال سیاه گیرمون نیاد ما خودمون محلتون نمیدیدم به فس فس اقتادین توی سایت زنونه بدبختا تهدیدم میکنین؟🤣🤣🤣

واییی واییی امیر شپشو تهدید کرد شوهر گیرم نمیاد😭😭😭🤣🤣🤣

گوزوهای پر ادعا تو واقعیت محل سگتون نمیدیم اینا اینجوری عقده هاتونو خالی میکنین🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصورش: نازنین مورد تائید امیر نبود و باخت داد😔

🤣🤣🤣 تاپیک زده با پسری که ۳۰ میلیون درامدشه ازدواج میکنین؟🤣🤣🤣 بعد تهدید میکنه که شوهر گیرت نمیاد

میخوام نیای گورتو گم کن شپشو🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 تاپیک زده با پسری که ۳۰ میلیون درامدشه ازدواج میکنین؟🤣🤣🤣 بعد تهدید میکنه که شوهر گیرت نمیا ...

تهدید میکنه شوهرت گیرت نمیاد؟

این الان تهدیده یا فرصت طلایی! بهتر که نیاد😔🤣

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

🤣🤣🤣 تاپیک زده با پسری که ۳۰ میلیون درامدشه ازدواج میکنین؟🤣🤣🤣 بعد تهدید میکنه که شوهر گیرت نمیا ...

کدومو میگی؟

همون پدرام یا حسین لاشی؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻