2777
2789
عنوان

نماز شب

76 بازدید | 6 پست

بچه ها کسی میدونه نماز شب دقیق چجور خونده میشه

مفاتیح دارم اما فکر میکنم یه قسمت هاییش برای راحت شدن میشه نیت مثلاً اون عدد رو کرد

اگر کسی می دونه میشه راهنماییم کنه

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

میشه اگه خوندی برای حاجت منم دعا کنی🥲🙏🏻

اسمت چیه عزیزم

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو رو خدا برام به اسم کاربریم نیت اینکه همین روزا ارتودنسی قبل جراحی فک دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای بیمارستان دولتی مرکز استانمون کنم دعا کن😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی مغرور و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و زیبا و شاداب و خوشبخت و موفق شیم و عمر خیلی طولانی و با عزت کنیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام مگو زنعموهام من و عزیزانم رو هیچ کتک نزنن و کلا هیچ آدمی رو زمین من و عزیزانم رو اصلا کتک نزنن و آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و من و عزیزانم بدبخت و بیچاره و بدشانس و بداقبال نشیم😭 تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 🥹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز