2821
2789

بزن سایت مرسولات پستی

بعدش کد رهگیریتو قسمت جست و جو وارد کن

بهت میگه مرسولت کجاست🤍

| اگر چیزی گفتم ناراحت شدی بگو دوباره بگم!باشه؟ | مثل گل لیلیومم؛درعین زیبایی بسیار سمی...🌗 من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> هیچکی به ی ورمم نیس حتی شما دوست عزیززز

zarebin.com

گوگل بالانمیاد از این سایت میتونی بزنی

من با لپتاپم میتونم وارد سایت ذره بین شم با موبایلم نمیشه

ببین برات بالا میاد یا نه

| اگر چیزی گفتم ناراحت شدی بگو دوباره بگم!باشه؟ | مثل گل لیلیومم؛درعین زیبایی بسیار سمی...🌗 من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> هیچکی به ی ورمم نیس حتی شما دوست عزیززز

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بزن سایت مرسولات پستیبعدش کد رهگیریتو قسمت جست و جو وارد کن بهت میگه مرسولت کجاست🤍

اخه کد رهگیری ندارم چون تلگرامم ندارم نمیتونم از فرستنده بگیرم

گفته بودن یه جا هست با کد ملیو اینا میتونی کدتو پیدا کنی اونو میخوام

🌸🌸🌸

اخه کد رهگیری ندارم چون تلگرامم ندارم نمیتونم از فرستنده بگیرمگفته بودن یه جا هست با کد ملیو اینا می ...

من با کد رهگیری فقط تونسته بودم

کدملی رو فکر نمیکنم بشه عزیزم

خود کارمند پست بهم گفت اما ادرسشو یادم رفته زنگ بزنم پست بپرسم از خودشون

اره زنگ بزن این بهتره

2790
2823
2791
2779
2792