| اگر چیزی گفتم ناراحت شدی بگو دوباره بگم!باشه؟ | مثل گل لیلیومم؛درعین زیبایی بسیار سمی...🌗 من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> هیچکی به ی ورمم نیس حتی شما دوست عزیززز
من با لپتاپم میتونم وارد سایت ذره بین شم با موبایلم نمیشه
ببین برات بالا میاد یا نه
| اگر چیزی گفتم ناراحت شدی بگو دوباره بگم!باشه؟ | مثل گل لیلیومم؛درعین زیبایی بسیار سمی...🌗 من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> هیچکی به ی ورمم نیس حتی شما دوست عزیززز
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اخه کد رهگیری ندارم چون تلگرامم ندارم نمیتونم از فرستنده بگیرمگفته بودن یه جا هست با کد ملیو اینا می ...
من با کد رهگیری فقط تونسته بودم
کدملی رو فکر نمیکنم بشه عزیزم
خود کارمند پست بهم گفت اما ادرسشو یادم رفته زنگ بزنم پست بپرسم از خودشون
اره زنگ بزن این بهتره