itselin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 174 عنوان تعبير خواب 44 بازدید | 19 پست خواب ديدم لباس نباتي خوشكل تنمه انگار نامزديمهفاميل و غريبه دورم جمع شده بودن همه خوشحال و خندون بودن معنيش چيه ؟ خانوم مهندس 1404/10/22 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahlin1678 عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 1608 شوهر میکنی دیگه😂خوشحالی بوده یعنی خوشحالی💃البته تعبیر بلد نیستما ولی خب واضحه
itselin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 174 شوهر میکنی دیگه😂خوشحالی بوده یعنی خوشحالی💃البته تعبیر بلد نیستما ولی خب واضحه تورو دعوت ميكنم ب دل ميشيني😹😹😹 خانوم مهندس
maybesad عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1474 منم ی خواب عجیب دیدم حتی نت هم نیست ک برم .توش . تعبیر کنم ب تعبیر خواب چت جی پی تی عادت کرده بودم
itselin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 174 منم ی خواب عجیب دیدم حتی نت هم نیست ک برم .توش . تعبیر کنم ب تعبیر خواب چت جی پی تی عادت کرده بودم بگو شايد يكيمون تعبير بلد باشه خانوم مهندس
maybesad عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1474 بگو شايد يكيمون تعبير بلد باشه خواب دیدم ی جایی مثل اتوبان های بین شهریه . پر برففففف همه جا برفففف تک درخت شاید تو فاصله های زیادی بود . پر برف من داشتم پیاده میرفتم . ادمای زیادی بودن اونجا . ولی خب من هم راه میرفتم . اخر ی جا کلا از راه کنار میرم تو ی قسمتی ک انگار سایه افتاب افتاده نشستم
itselin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 174 خواب دیدم ی جایی مثل اتوبان های بین شهریه . پر برففففف همه جا برفففف تک درخت شاید تو فاصله های زیادی ... حست اون لحظه چي بودچون برف نماد پاكي و شروع دوبارستانگار ي خواسته ايي داري و همه باهات هم مسيرن درخت هم به معني پيروزيه خورشيد هم معنيش خوبه بيشتر به حست توجه كن اون لحظه چه حسي داشتي خانوم مهندس
maybesad عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1474 حست اون لحظه چي بودچون برف نماد پاكي و شروع دوبارستانگار ي خواسته ايي داري و همه باهات هم مسيرن در ... شاید سردم بود و خسته بودم🥲ولی یادمه گرمی افتابو حس کردم و اونجا نشستم .
itselin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 174 شاید سردم بود و خسته بودم🥲ولی یادمه گرمی افتابو حس کردم و اونجا نشستم . تو اين مدت خواسته ايي داشتي كه حال روحيتو بد كرده؟هرچي هستي تعبيرش خوبه خانوم مهندس
maybesad عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1474 تو اين مدت خواسته ايي داشتي كه حال روحيتو بد كرده؟هرچي هستي تعبيرش خوبه با دوس پسرم بعد ۵سال و نیم تقریبا ۲۸روزه تموم کردم اون حالمو واقعا بد کرده دلم میخواد برگرده 🥲بهم گفته تا ۱۵ روز دیگ میاد همو میبینیم میشه واسم دعا کنید همو ببینیم 🥲بتظرتون ربطی ب خوابم داشته ؟
itselin مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 174 با دوس پسرم بعد ۵سال و نیم تقریبا ۲۸روزه تموم کردم اون حالمو واقعا بد کرده دلم میخواد برگرده 🥲بهم گ ... اره ربط داره نگران نباش اميدوارم هرچي ب صلاحته بشه گلم و بياد همو ببينيد و رابطتون گرمتر بشه تا لحظه ي اخر تلاشتو كن چون دوسش داري اما اگ ديدي باز هم نشد بدون اون نخواست دوس ندارم حرفاي منفي بزنم ولي چون خودم تجربه داشتم 🫠💕 خانوم مهندس
maybesad عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1474 اره ربط داره نگران نباش اميدوارم هرچي ب صلاحته بشه گلم و بياد همو ببينيد و رابطتون گرمتر بشه تا ل ... اره فعلا ک حرف نمیزنیم . انقدر دلم شکست تو این شلوغیا ی زنگ نزد حالمو بپرسه . برام دعا کنید واقعا بعد ۵سال و نیم واقعا سخته جدایی جفتمونم همو خیلی دوس داریم امیدوارم خدا برام بخواد🥲