2777
2789
عنوان

دنگ گرفتن پسر از دختر

85 بازدید | 5 پست

قبول دارم شرایط اقتصادی سختیه ولی خب از نظر من زشت ترین کار ممکنه که با دختره بری بیرون بعد ازش دنگ بگیری! نهایت خساست طرف رو نمایان میکنه. من خودم با یکی اشنا شده بودم طرف خیلی پیگیرم بود اخلاقاشو داشتم میشناختم یهو ی شب بدون مقدمه گفت من از دخترایی که دنگ خودشونو نمیدن بدم میاد! منم بهم برخورد گفتم منم عارم میاد از پسر مردم چیزی بگیرم ، چون شخصیتی دارم که حتی گاهی برای پول گرفتن از پدرمم به راحتی بیان نمیکنم و خجالت میکشم (هرچند پدرم هرچی پول بخوام بهم میده ولی شخصیتم اینطوریه)

خلاصه بعد از اون حرفش چت فردا یا پس فرداش چت رو دوطرفه پاکیدم ، اونم هیییچ عکس العملی نشون نداد منم که از خدام بود دیگه پیداش نباشه

بعد حالا تو این چند روز ک نت ملی شده دوبار بهم زنگ زده! نوتیف تماس برام نمیاد فقط پیامک تماس بی پاسخ برام میاد ، ادم چقدر میتونه پررو باشه

باز اگر همون روز پیگیر میشد یچیزی

الان زنگ میزنه که چی؟ چی میخواد بگه !

از اینجا نیز میروم، در نبود اسب ، بجای خر سواری، پیاده رفتن را ترجیح میدهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پولشو بده گورشو گم کنه

نبابااا ما ک اصلا بیرون نرفتیم

کلا انگار میخواست از همون اول بگه باید دنگتو بدی

بنظر منم خیلی زشته. با این پسرا در حد همون رفاقت و دوستی معمولی میشه موند ولی رایطه عاشقانه ازدواج هررررگز. آدم چندشش میشه، اینا خیلی بی مسئولیت و خسیسن.

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

تنهایی و سینگلی شرف داره با دیت با این ادمه

همون خداروشکر میکنم سینگلم اصلا این چیزارو میبینم نه دلم میخواد برم تو رابطه نه ازدواج کنم🤣🤣

بنظر منم خیلی زشته. با این پسرا در حد همون رفاقت و دوستی معمولی میشه موند ولی رایطه عاشقانه ازدواج ه ...

بعد پرو پرو برگشته بود میگفت حالا من این حرفو کلی زدم شاید باهم بریم بیرون من اصلا نزارم تو دست تو جیبت کنی

گفتم نه ممنون ! همین جواب حسمیکنم براش کافی بود

پسره یالغوز 😂