2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استراحت کن....زیاد تکون نخور...خون تیره نشونه هماتومه...دکتر بمن میگفت تیره ک باشه بهتر از روشنه

آخه دیروز سونو کرد واژینال.هیچ کیست و هماتومی نبود اما ساک بارداری هم ندید

دردهایم پنهان است

شاید خیلی ریز بوده....از قبل مونده ک تیره اس...

من خونریزی ک کردم تو ۵-۶عفته اولش تیره بود...بعدش روشن بعدش دیگه باز تیره...

باید استراحت کنی تا هفته بعد یا ده روز دیگه بری سونو ببینی ساک و کیسه زرده دیده میشه یا نه

شاید خیلی ریز بوده....از قبل مونده ک تیره اس...من خونریزی ک کردم تو ۵-۶عفته اولش تیره بود...بعدش روش ...

بنظرتون امکانش هست یا این خونریزی و درد هفته های بعدی برم ساک و اینا رو ببینه

دردهایم پنهان است

بنظرتون امکانش هست یا این خونریزی و درد هفته های بعدی برم ساک و اینا رو ببینه

اره ممکنه تشکیل بشه....ببین استراحت کن...بعد به یه دکتر زنان تو اسنپ دکتر بزنگ ببین چی میگن....

ولی الانم سونو بری چیزی نمیبینه میگه باز صبر کن...

ان شالله هرچی خیره پیش بیاد براتون

بچتون چند وقتشه

من بعد اون خونریزی هفته ۵-۶استراحت مطلق شدم....فک کردم سقط شده...رفتم سونو اتفاقی قلبش میزد🥹🥹

و بعد تا ۲۲هفته استراحت مطلق شدم...همشم خونریزی داشتم...دیگه حساب کن من چه زجری کشیدم ....بعدش کم کم بهتر شد...

از اونموقع ۴سال میگذره...

الان بچم ۳سالشه..

من بعد اون خونریزی هفته ۵-۶استراحت مطلق شدم....فک کردم سقط شده...رفتم سونو اتفاقی قلبش میزد🥹🥹و بعد ...

آخه چه ذوقی کردم براتون ان شاالله منم برم همینجوری خوشحال بشم اما من هیچ دارویی ندارم الان استفاده کنم

دردهایم پنهان است