2789
عنوان

ازدواج

162 بازدید | 31 پست

سلام وقت بخیر

میشه از خانوما بپرسم که معیار های اصلی و حتی تا حدی فرعی رو برای ازدواج بگین؟

یعنی چه پسری از حالا از ظاهرش گرفته تا رفتارش میپسندین ؟؟؟

میخوام بدونم عموماً خانوما چه شخصی رو میپسندن؟؟؟

من برام مهم بود طرف مقابلم خوش اخلاق باشه ، ادم کاری باشه و تنبل نباشه، قیافش رو بپسندم، عقاید مذهبیش با من شبیه باشه حالا صد در صد هم نباشه تا حد زیادی شبیه باشه، و در آخرم اینکه شغلش شبیه خودم باشه بتونیم با هم هم مسیر باشیم. اختلاف سنی زیاد رو هم نمیپسندیدم.

هرادمی خواسته علاقه سلیقه های مختلفی داره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای همه یکسان نیست که باتوجه به سبک زندگی و علایق فرق داره

من اولویت برام پول و تحصیله

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

اینکه آدم پاکی باشه اهل خیانت و دروغ نباشه عقایدش با من سازگار باشه خوش اخلاق باشه زن رو بفهمه درک و شعور داشته باشه کلا آدم محترمی باشه از نظر ظاهری قدش از خودم یکم بلندتر باشه هم قد هم موردی نداره از نظر مالی هم از پس مخارج زندگی بربیاد و محتاج کسی نباشه و اینکه مستقل باشه وابسته به خونواده اش نباشه

خب یه سری از موضوعات مشترک هست

آقایون عموما درسته که میگن اگه یکیو بخوان ولکن نیستن یا راسته که میگن از یکی خوششون بیاد میترسن برن بگن از ترس نه شنیدن؟

سلام

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
برای همه یکسان نیست که باتوجه به سبک زندگی و علایق فرق دارهمن اولویت برام پول و تحصیله

خب سلیقه ها حتی اگه معیارها مشترک باشه هم فرق میکنه... مثلاً من خودم اندازه خودم و شاید بیشتر پول دارم، تحصیلات هم دارم اما دوست دارم با یه خانوم مذهبی ازدواج کنم، اما نه خیلی مذهبی... چون الان دوره خوبی نیست و اکثراً مورد پسند من نیستن...

اینو گفتم که بدونید حتی کسی که با معیار شما هم یکی باشه امکان داره سلیقه و باور و اعتقادات متفاوتی داشته باشه

آقایون عموما درسته که میگن اگه یکیو بخوان ولکن نیستن یا راسته که میگن از یکی خوششون بیاد میترسن برن ...

بله تا حدی درسته... برای یه سری از پسرا خصوصاً اگر طرف مقابل آشنا باشه، خیلی براش گرون تموم میشه که نه بشنوه... پس ترجیح میده خیلی نامحسوس تر بره جلو تا ببینه مزه دهن طرف چیه

خب سلیقه ها حتی اگه معیارها مشترک باشه هم فرق میکنه... مثلاً من خودم اندازه خودم و شاید بیشتر پول دا ...

معیار ها فرق میکنه هیچ ربطی نداره یکی مذهبیه اولویت اولش اینه طرف مثل خودش باشه

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

خب سلیقه ها حتی اگه معیارها مشترک باشه هم فرق میکنه... مثلاً من خودم اندازه خودم و شاید بیشتر پول دا ...

خودتون تو دوخط اخر جواب خودتون رو دادین

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بله تا حدی درسته... برای یه سری از پسرا خصوصاً اگر طرف مقابل آشنا باشه، خیلی براش گرون تموم میشه که ...

شما میتونید منو راهنمایی کنید؟

میتونم درخاست بدم؟

راجب چی راهنمایی کنم؟؟

فک میکردم کسی داشت مزه دهنمو میگرفت من نفهمیدم یا توهم زدم و اون منظوری نداشت

میخام دوباره باهاش ارتباط بگیرم،میخام بدونم ارزششو داره یا نه