2777
2789

اینکه شوهرت نره سر کار «بتونه ولی نره» یسره تو خونه باشه هیچ جا نتونید برید بری هم باید تنهایی بری یا با مادر شوهرت «عروسی و مهمونی و..» نتونه تا اخر عمر دیگه رابطه داشته باشه و بچه دار بشه. پدر شوهرت خرجتو بده و برادر شوهرت منت بزاره ک برات خرید میکنه تموم سختیای بچه رو دوش خودت باشه . یک سال پرستاری شوهرتو بکنی اخرش بگه مگه برام چیکار کردی ب شدت قدر نشناس باشه محبت نکنه همیشه هم حرف مامانش اولویت داشته و اون براش تصمیم بگیره « نپرسید شوهرت چشه چون نمیتونم باز بیام توضیح بدم و ی عده بگن وای بیچاره شوهرت و چقد سنگدلی😐 تایپیکای قبلیم گفتم»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلایلت قانع کننده است برای طلاق از هر کس دیگه هم بپرسی همینو میگه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

اینو نمیگن فقط میگن وای چطوری تو این وضع شوهرتو ترک میکنی خب چیکار کنم منم آدمم

به حرف بقیه کار نداشته باش این مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

خونه و ماشین و پول پشتش هس

ازش بگیر

بعد طلاق بدون پول سخته

نهایت با وام و قرض و از صبح تاشب سرکار بشه یه اتاقی یا خرابه ای اجاره کرد اونم موعدش سرسال میرسه مکافاته

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند