2777
2789

:) چکش میکردم تا هفته قبل

ولی بعدش سه روز بود چک نکردمش

دیگه نت قطع شد کلا

ولی خب ب خودم یاداوری میکنم کاری ک باهام کرد و همین باعث میشه دلتنگش نشم

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🪼🌊🐚ص۱۷`

:) چکش میکردم تا هفته قبلولی بعدش سه روز بود چک نکردمشدیگه نت قطع شد کلاولی خب ب خودم یاداوری میکنم ...

من خیلی وقته چک نکردم چون میدونم قطعا چیزایی میبینم که نابودم میکنه ولی بازم هربار یادم میفته دردش روانیم میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی وقته چک نکردم چون میدونم قطعا چیزایی میبینم که نابودم میکنه ولی بازم هربار یادم میفته دردش ر ...

فکر نمیکردم پسرا هم ناراحت شن سر کات کردنه راستش

ـ

فراموش میکنی چند ماه بگذره

خودتو سرگرم کن یادش نیفتی

دوستای جدید

درس

کمکت میکنه

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🪼🌊🐚ص۱۷`

فکر نمیکردم پسرا هم ناراحت شن سر کات کردنه راستشـفراموش میکنی چند ماه بگذره خودتو سرگرم کن یادش نیفت ...

چه ربطی به جنسیت داره

کسی که ۴ سال زندگیمو براش گذاشتم کلی فداکاری کردم همه ازار و اذیتاشو تحمل کردم تهش بهم خیانت کرد ناراحت نشم؟

چه ربطی به جنسیت دارهکسی که ۴ سال زندگیمو براش گذاشتم کلی فداکاری کردم همه ازار و اذیتاشو تحمل کردم ...

نمیدونم

ناراحت ک باید بشی