2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب در مورد مسائل خصوصی و زناشویی چطور باید بشناسم ؟؟

اینجور مسائل رو که اول آشنایی نباید گفت. روابط زناشویی به توافق دو طرف بستگی داره. این که یکی گرم مزاجه اون یک سرد مزاج به خیلی چیزها بستگی داره. یکیش برخورد با همدیگه هس. هر چی مرد بیشتر به زن عشق و توجه بده زن بیشتر کشش داره. فقط این نیست. به توانایی جسمی هم بستگی داره. پس از گذشت یه مدتی مثلا یک سال ازش بپرس تو چجور رابطه ای دوست داری. و خودت هم بگو. آیا حاضره برات انجام بده یا نه. اگه با اکراه قبول میکنه خب اونم دلیل داره با مشاوره احتمالا حل بشه

چه با دوستی ازدواج کنی چه با معرفی و سنتی تا زیر یک سقف نرین چیزی مشخص نمیشه ازدواج مثل هندونه نشکست ...

البته بیشتر خانوما تغییر میکنن نه آقایون... آقایون همیشه ساده هستن

چطور باید متوجه بشیم ،

رک و صادقانه بهتون بگم

اگه دو طرف کششی به هم حس نکنن ،شک نکنید ارتباط به هر ترتیبی به هم میخوره ....و با هر بهونه ای دنبال بحث و دعوا هستن

اگه واقعا هر دو طرف بعد چندین ماه ارتباط ،تصمیم جدی برای ازدواج دارن ....بعد رسمی شدن ،کم کم و با سیاست رفتاری وارد ارتباط بیشتر شد

بازم میگم ،هیچ کس صد و کامل نبست ،حساسیت بیجا ،خودش مشکل می سازه

حرف زدن و گفتگو در باره خواسته ها و سیاست رفتاری خیلی کمک کننده س ،البته درباره رابطه ای که جدی هست ،نه هر نوع رابطه و هر شخصی

رک و صادقانه بهتون بگم اگه دو طرف کششی به هم حس نکنن ،شک نکنید ارتباط به هر ترتیبی به هم میخوره .... ...

خب یه سوال میشه در مورد مسائل خصوصی بپرسم، اگر تمایل نداشتین، جواب ندین

چون واقعاً برام سواله...

آیا امکان داره که قبل از ازدواج بدن همدیگه رو ببینیم و بررسی کنیم؟

باز هم ببخشید که این سوال رو پرسیدم اگر دوست نداشتین جواب ندین

چون واقعاً برای من این موضوع خیلی مهمه

خب یه سوال میشه در مورد مسائل خصوصی بپرسم، اگر تمایل نداشتین، جواب ندین چون واقعاً برام سواله...آیا ...

کمال گرایی اشتباهه

فرض کنید از طرف بپرسید ایده آلت چیه ....بعد میگه ،اما اون ایده آل شما نیستین .....بعد چی میشه....بوووووم

انفجار و به هم خوردن حسی و عاطفی شما به اون ادم تا ابد

اول صحبتهام هم گفتم عزیزم

تو قضیه ازدواج رابطه جنسی خیلی مهمه ،اما مسائل دیگه هم مهمه ن ،مثل پول ،اخلاق ،اداب و معاشرت و....

حتی تو قضیه روابط جنسی هم سواد لازمه

تفاهم تو این مورد لازمه ،با گفتگو و حرف زدن و آموزش

نمیشه اینجا درموردش باز صحبت کرد ،چون نظر ها متفاوته ،ولی من به عنوان یک مادر ،آموزش های لازم رو به دخترم میدم و میگم ....و آگاه کردن و یاد دادن این مسائل رو تا حد مجاز لازم میبینم

کمال گرایی اشتباهه فرض کنید از طرف بپرسید ایده آلت چیه ....بعد میگه ،اما اون ایده آل شما نیستین .... ...

ممنون از توصیحاتتون ولی من کمالگرا نیستم، فقط این که امکانش هست که قبل از ازدواج تا حدودی از مسائل خصوصی همدیگه آشنا بشن؟

سوال من اینه:

فرض کنید من و اون شخص چند ماه یا همیم به تفاهم های زیادی رسیدیم، اما از مسائل خصوصی همدیگه تا حدودی بی خبریم، بعد از ازدواج ببخشید ، متوجه میشیم که از بدن همدیگه خوشتون نمیاد یا اینکه حتی میتونن این موضوع یک طرفه هم باشه... چطور میشه قبل از ازدواج با این موضوع کنار اومد ؟

ممنون از توصیحاتتون ولی من کمالگرا نیستم، فقط این که امکانش هست که قبل از ازدواج تا حدودی از مسائل خ ...

خیلی وقتها این مورد پیش میاد

اگه اعتماد به نفس خوبی دارید ،و از سلامت فیزیک خودتون هم مطمئنید ،و به خودتون نمره خوبی میدید ،اگه این رابطه کاملا جدیه

اگه چند ماه هم گذشته از شروع مثلا بیشتر از شش ماه ....نم نم ارتباط تا حدی گویاس

اگه اون شخص از شما خوشش نیاد،امکاااان نداره حتی روز مره باهاتون حتی گپ بزنه ،جذابیت داشتن و ظاهر خانم ،برای طرف مقابل ش خیلیییی خیلییی تاثیر داره تو ادامه ارتباطش عزیزم

تو جامعه و دنیای امروز ،در حد عرف و یه سری چارچوب های اخلاقی و داشتن سیاست رفتاری ،داشتن رابطه های فیزیکی ،غلط نیست

این نظر من هست ،با احترام

خیلی وقتها این مورد پیش میاد اگه اعتماد به نفس خوبی دارید ،و از سلامت فیزیک خودتون هم مطمئنید ،و به ...

ممنون، همیشه فکر میکردم اگر قبل از ازدواج از مسائل خصوصی همدیگه باخبر بشیم و بعد به هر دلیلی این ازدواج صورت نگیره من خیانت کردم...

البته هنوز هم کنار نیومدم با این داستان... ولی خب فکر میکنم با رضایت طرفین باشه و قبلش توضیح داده بشه، فکر میکنم موضوع حل شده محسوب میشه...

چون اکثر پسرا ( چون خودم تو جمعشون بودم) میان دختر رو فریب میدم به بهونه ازدواج ، قبل از ازدواج باهاش رابطه برقرار میکنن و بعدش خداحافظ...

میدونید نمیخوام راجب من، دختری اینطور فکر کنه ،

برای همین اگر بعد از مسأله خصوصی به هر دلیلی به تفاهم نرسیدیم، توضیحش خیلی سخته برام

من یکی از مشکلاتم همینه

میدونید، بعدش دختر خیلی میشکنه خیلی خورد میشه

من نمیخوام اینطور بشه...

چرا؟

خودم سنتی ازدواج نکردم هنوز بعضی اخلاقاش تازه دستم میاد ولی خب عاشق همیم عیب های همدیگرو تحمل میکنیم فکر میکنم سنتی خیلی طول بکشه تا قلق دست آدم بیاد یکیم اینکه چون قبلاً دوست داشتنی بین همدیگه نبوده حس میکنم یکم سخت تر میشه تحمل همدیگه این نظر منه زوج هایی شاید باشن که سنتی ازدواج کردن و خیلیم خوشبختن اما من تجربه خودمو بهت گفتم

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...