2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 61 پست
آخه خانوما تا قبل از ازدواج، روی اصلی خودشون رو نشون نمیدن

خانم و آقا نداره همه آدمیم و این در مورد هر دو جنس هس

تا نری زیر یک سقف نمیفهمی

ولی راهکارش هم برا زن هم مرد همونه که نوشتم

شما خودت سعی کن صادق و رووو راس باشی انشاله طرفتم مث خودت میشه

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱

خانم و آقا نداره همه آدمیم و این در مورد هر دو جنس هستا نری زیر یک سقف نمیفهمی ولی راهکارش هم برا زن ...

ممنون، البته هنوز با کسی آشنا نشدم فعلآ در حال تحقیق و بررسی در مورد این امر هستم... ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی تا حدودی شناخت میاره اما در مورد مسائل خصوصی و زناشویی به هیچوجه

درسته

اماباز هم تا حدودی ادم متوجه میشه سلایق و علایق طرف چیه .....

ازدواج کلی فاکتور لازمه داره ،که اگه طرف چند تاشون رو هم داشته باشه هم کافیه ،هیچ کس صد نیست

درسته ولی تا حدودی شناخت میاره اما در مورد مسائل خصوصی و زناشویی به هیچوجه

در مورد اون مسائل چه شناختی میخوای پیدا کنی شما بعنوان یک مرد ؟

سوالاتتو بپرس با احترام مطرح کن بگو چون برا یک عمر زندگی میخوایم کنار هم باشیم لازمه در مورد هم بدونیم

یا باهم برید پیش مشاور راجبش صحبت کنید

درست زیر نظرش نگرفتی ... باید میگفتی اینو بخر اونو بخر ببینی خسیسه یا ن یک سفرم خانوادگی میرفتید تو ...

به نظر من با این کارها مشخص نمیشه..و فرض کنید اصلأ مشخص شد، از نظر مسأله های خصوصی و زناشویی چطور بشناسمش

چه با دوستی ازدواج کنی چه با معرفی و سنتی تا زیر یک سقف نرین چیزی مشخص نمیشه ازدواج مثل هندونه نشکسته هست کلا اخلاق زوج وقتی برن زیر یک سقف تغییر میکنه

دختری با روح بنفش💜 

در مورد اون مسائل چه شناختی میخوای پیدا کنی شما بعنوان یک مرد ؟سوالاتتو بپرس با احترام مطرح کن بگو چ ...

خب نمیشه... مثلاً چی بهش بگم... البته هنوز با کسی آشنا نشدم، ولی شما فرض کن آشنا هم بشم چقدر میشه راجب این موضوع صحبت کرد؟ هم من روم نمیشه هم این که اون شخص دختره و طبیعتاً خجالت میکشه... واقعاً نمیشه خیلی صحبت کرد

خب نمیشه... مثلاً چی بهش بگم... البته هنوز با کسی آشنا نشدم، ولی شما فرض کن آشنا هم بشم چقدر میشه را ...

شما از الان بهش فک نکن هروقت آشنا شدی خودش پیش میاد خیالت راحت

منم موافقم... اما در مورد مسائل خصوصی و زناشویی چطور کنار میان ؟؟؟

عالین 😂 اونم مشاوره رفتن به دوتاشون

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.