2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فیریتین نمی دونم چیه، سرچم نمی تونم بکنم 😅ولی کلا تو فصل سرما احساس ضعف بیشترهبا ورزش سبک هم بدن گر ...

همون مال خونه ولی کم خونی حساب نمیشه چیزی که دکتر بهم گفت ولی قرص آهن میخورم

مرسی باید امتحان کنم

کرب پیچیده چیه؟

ببین گلم شما اولا باید حساب کنید که باتوجه به قد و وزنت چند گرم پروتئین و کربوهیدرات و چربی در طول روز باید مصرف کنی اگر حساب شده پیش بری تا خد زیادی این ضعفی که میگی از،بین میره.

کربوهیدرات پیچیده مثل برنج قهوه ای نان جو.جوی دو سر پرک عدس و خیلی چیزای دیگه

کربوهیدرات ساده هم مثل همین برنج و آرد گندم سفید و غیره

ببین هرچیزی که بخوری و بعدش قند بدنت بره بالا باعث میشه بدنت انسولین ترشح کنه و همین باعث ضعف زدگیت میشه پس توی رژیم انتخابات باید هوشمندانه باشه

چیزایی بخوری که قندت یهو بالا نره

ببین گلم شما اولا باید حساب کنید که باتوجه به قد و وزنت چند گرم پروتئین و کربوهیدرات و چربی در طول ر ...

اهان این گوگل کار نمیکنه که سرچ کنم

عدس لوبیا بخورم اوکیه؟

اهان این گوگل کار نمیکنه که سرچ کنمعدس لوبیا بخورم اوکیه؟

عدس و لوبیا هم گزینه های خوبی هستن ولی همچنان کالریشون هم خیلی بالاست. مواظب باش در محدوده کالری روزانت باشه وعده هایی که میخوری.در کل لاغر شدن و رژیم گرفتن پروسه خیلی سختیه و مداومت و تحمل بالایی میخواد

عدس و لوبیا هم گزینه های خوبی هستن ولی همچنان کالریشون هم خیلی بالاست. مواظب باش در محدوده کالری روز ...

وزنم ۱۰۲بود ۲۸آبان شروع کردم

بعد از دوماه ۹۷شدم

خیلی راه زیادی دارم

پیشنهاد نداری عزیزم؟

۱۶۰

عزیز،دلم کاری که خودم کردم این بود و نتیجه هم گرفتم و زیر یک سال نزدیک ۴۰ کیلو کاهش وزن داشتم. اول اینکه نرم افزار کالری،شمار کرفس نصب کردم و با ترازوی آشپزخونه دقیق تمام چیزایی که میخوردم رو وزن کردم .همونطور که گفتم حواسم به مصرف پروتئینم مخصوصا، خیلی بود

شش روز در هفته هم ورزش هوازی و هم قدرتی انجام دادم . و در کنار مکمل هامو هم خوردم . مولتی ویتامین و کلاژن پلاس.

حتی یک بار هم فست نکردم و هیچ قرصی جز این دو مکملی که گفتم نخوردم .اعم از قرص لاغری یا کنترل اشتها یا هرچیز دیگه ای

مسیر خیلی سختی رو گذروندم مخصوصا که پرخوری عصبی هم دارم . ولی حالا به خودم واقعا افتخار میکنم که غول چاقی رو شکستم.

شما هم اضافه وزنت مثل قبلا من زیاده برای اینکه پوستت شل نشه از ورزش قدرتی و بازهم پروتئین غافل نشو گل من

عزیز،دلم کاری که خودم کردم این بود و نتیجه هم گرفتم و زیر یک سال نزدیک ۴۰ کیلو کاهش وزن داشتم. اول ا ...

چه عالی خداروشکر که موفق شدید

میشه لطفا برام دعا کنید

دارم تلاش میکنم خداکنه نتیجه بده

مرسی که این همه برام تایپ کردی مهربونم

چه عالی خداروشکر که موفق شدیدمیشه لطفا برام دعا کنیددارم تلاش میکنم خداکنه نتیجه بدهمرسی که این همه ...

عزیز دلم قطعا نتیجه میده من وقتی شروع کردم تا دوماه حتی مامان خودم میگفت الکی میگی رژیم میگیرم اصلا لاغر نمیشی که..حرفای اینطوری که آدم دلسرد میشه جدی.. ولی یهو دوماه شد دوماه و نیم چنان رژیم و روند لاغریم خودشو نشون داد که دهن همه بسته شد .

نصیحتم بهت اینه که اولا تا میتونی نذار کسی بفهمه رژیمی چون واقعا دلسردت میکنن ناخواسته ، و اینکه مداومت داشته باشی.من تونستم تو شرایط خیلی سخت و پراز استرسی هم تونستم.توهم قطعا میتونی

برات دعا میکنم گلم موفق باشی ❤