2777
2789

از دست دعواهای مامان و بابام

دوتا شخصیت کاملا متضاد هم موندم چطور این همه سال کنار هم موندن

یعنی در این حد که مثلا یکیشون میگه اسمون ابیه اون یکی هزار و یک دلیل میاره که نه سیاهه!

بعضی موقع ها صبحا با صدای دعواشون بلند میشم

هیچوقت بهم فحش ندادن یا دست روی هم بلند نکردن... منتها سر کوچیکترین موارد اختلاف نظر از کوره در میرن و ...

گاها به من میگن تو بگو حق با کیه وقتیم نمیگم باز بابام اینجوریه که اره تو طرف مامانتی من تنهام تو این خونه فلان بیسار...خب چون با مامانم صمیمی ترم حتی سکوتمم میزاره پای دفاع از اون...

وقتی مامانم میاد جلوی من از بابام بد میگه یا برعکس طرف حقو میدم بهشون ولی اعصابمم از طرف دیگه خورد میشه چون تحمل شنیدنشو ندارم...احساس میکنم کمکم منم دارم عصبی تر و کم حوصله تر میشم...!

حس هایی هستند که نام ندارند...                                نگران نیستی، اما آرام هم نیستی                                 غریب نیستی، اما اهل اینجا هم نیستی                               نه دلت میخواهد بمانی، نه آرزوی رفتن داری                   دلت میخواد جایی که هستی نباشی،                                اما جای دیگری هم نباشی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شبیهیم

💔🫠

حس هایی هستند که نام ندارند...                                نگران نیستی، اما آرام هم نیستی                                 غریب نیستی، اما اهل اینجا هم نیستی                               نه دلت میخواهد بمانی، نه آرزوی رفتن داری                   دلت میخواد جایی که هستی نباشی،                                اما جای دیگری هم نباشی!

اونا خودشون نمیدونن چه تاثیر بدی روی بچه ها میزاره این رفتارشون. کاش میرفتن مشاوره

بعد ۴۰ و اندی سال زندگی فک نکنم مشاوره هم کارساز باشه