2777
2789
عنوان

بنظرتون این کیه چکم میکنه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت کسیو که نمیشناسی به پیجت راه نده راه دادی عکسی از خودت نباشه

من به یک دختر که می خواستم ازش خواستگاری کنم درخواست دادم دستاشو شروع کرد پاک کردن عددش شد صفر ، فالو هاشو نصف شد، نمی دونم ترسش از چی بود

نسل جدید به فنا رفتن، اصطلاخگحاتی مثل اکس و... درست کردن، ترویج لاابالی گری، یعنی می چرخند دست این ...

احترام خودت رو نگه دار آقای نامحترم😐یعنی چی که تو دست این و اون میچرخن😐😐این حرفی که زدی لایقش خودت و هفت جد و آبادتی.

ب چ حقی دهنتو باز میکنی و یه همچین زر مفتی میزنی؟

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

من به یک دختر ریکوئیست دادم بعد از بیست روز شروع کرد پست ها و فالوور هاشو حذف کردن، می خواستم ازش خو ...

ببین تو دیگه چ.....هستی که اون دختره شناختت و شروع کرد به حذف کردن پستاش😂😂😂

آن کسی را که در این ملک سلیمان کردیم ملت امروز یقین کرد که او اهرمن است🤌

احترام خودت رو نگه دار آقای نامحترم😐یعنی چی که تو دست این و اون میچرخن😐😐این حرفی که زدی لایقش خود ...

آخه اکس دیگه چه گفته یعنی دوست پسر دیگه قبلاً داشتم با اون نیستم الان دوست پسر دیگه دارم، سعی نکن کارتو درست جلوه بدی

نه خانم محترم من تا مطمئن نباشم یکی نمی خواهم بگیرم باهاش وارد رابطه نمی شم اونم شش ماه قبل از ازدواج

نسل جدید به فنا رفتن، اصطلاخگحاتی مثل اکس و... درست کردن، ترویج لاابالی گری، یعنی می چرخند دست این ...

احمق بین خانم ها چرا وول میخوری؟

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

لااوبالی شمایی ک با پروفایل دخترونه تو تاپیک درد و دل خانوما کامنت میزاری و میچرخی ب فنا رفته

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡