2777
2789

دو سه تا ماشین پسند کرده بودم یکیش رو بخرم همسرم نزاشت گفت دلال سرت کلاه میزاره و... بیا ماشین همکار منو بگیر چند ساله جلو چشمم هست، گفت بردم نشون دادم تایید کردن، نگو فقط فنی ماشین رو نشون داده رنگش رو اصلا نشون نداده

ماشین رو خریدم دو روز بعد شک کردم به ماشین، بردم نشون دادم گفتن سقفش رنگ داره، منم پس دادم ماشین رو.

الان به بابام بگم برای چی ماشین رو پس دادم که مدام تو سرم نزنن سرت کلاه گزاشته بودن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینو بگم دفعه بعد بخام یه چیزی بخرم همش میگن سرت کلاه میزارن و...

بگو احساس کردم زیروبندش صدا میده گفتم شاید خیلی زود توخرج بیفته اونم با این گرونی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به نظر من حقیقت بگوخیلی هم زرنگ بودی که متوجه شدی ماشین رنگ شدهبعد هم شما به همسرت اعتماد کردی و خری ...

از سرکوفت های احتمالی آینده میترسم

بابام خدایی اصلا سرکوفت نمیزنه خیلی پایه هست ولی حرف تو دهنشنمی مونه به همه میگه

از سرکوفت های احتمالی آینده میترسمبابام خدایی اصلا سرکوفت نمیزنه خیلی پایه هست ولی حرف تو دهنشنمی مو ...

شوهر خودم خیلی اهل غر زدن و سرکوفت هست

درک میکنم چه حسی داری

ولی با تمام این حرفها راست گفتن بهترین کار ممکنه

خودم هم خیلی وقتها از ترس غر غر کردنش دوست ندارم حقیقت بگم

ولی میگم خیلی بهتره

به اضافه اینکه به نظر من شما واقعا زرنگی کردی و متوجه شدی و این نشونه این هست که سرت نمیشه کلاه گذاشت

باید به شما افتخار کرد

اتفاقا تو زرنگی و کسی سراغ کلاه نداشته خودت مشکوک شدیخدا خیرش بده ماشین رو هم پس گرفت بگو فهمیدم ماش ...

سرم کلاه گزاشته خدا خیرش بده؟

فعلاکه ۱۰۰ تومن از پولم رو پس نداده