2777
2789
عنوان

نوزاد دوماهه

321 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دخترم دوماهشه سه شبه شبا وقتی میخوابه پنج ساعت پشت سرهم میخوابه و شیر نمیخواد امروز به شیشه ساعت رسید دیدم خوابه بیدارش کردم وقتی هم بیدارش کردم پنج دقیقه اول برام خندید و سرحال بود بعد شیر خواست طبیعیه و دیگه این که کلا شیر خودمو میخوره و آخرشبا بهش نود تا شیر خشک میدم از یک ماهگی همین طوره ولی الان سه شنبه که خوابش اینجوری شده چکار کنم باید بیدارش کنم زودتر یا بزارم خودش بیدارشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوابش زیاد شده و سنگین

بهتره بیدارش کنی روزا منم پسرم اوایل پنج ساعت میخوابید خواهرم از ترسش یه سیلی زد به بچه به زور بیدار شد یه ازمایش بده کم خون نباشه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

شیر شب اصلا خوب نیست برای بچه گرسنه نمیشه که راحت میخوابه

عزیزم بزرگ نیست که دوماهشه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

چی بگم والا ولی من بنظر من خیلی خوبه میخوابه نباید بیدارش کرد

کلا خواب برای نوزاد خوبه ودر کل بیست وچهار ساعت بیست ساعت باید بخوابه

ولی روزها باید هر سه چهار ساعت بیداربشه شیر بخوره