2777
2789
عنوان

صرفا یه حرف

903 بازدید | 19 پست

خیلی دیدم گفتن با خیانت کنار بیاید و ممکن الخطا و حرفای دیگه

طرف خیانت چه جنسی چه احساسی کرده چه از سر هوس چه دوست نداشتن زندگی راضید ادامه بدید ؟ درسته بچه داشتن موضوع فرق میکنه ولی واقعا کوتاه میاید که ادامه بدید ؟

شخصیت خودتو میارید پایین ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به هیچ وجه ادامه نمیدم

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید؛ چون بی جواب خواهید موند.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

کسی که تو شرایطش نباشه نمیتونه صد بگه میمونه یا نه چه بسا کسایی همینجا هستن که فکر نمیکردن اما متاسفانه دارن ادامه میدن بخاطر بچه بخاطر عدم حمایت خانواده بخاطر نداشتن سرپناه و پول و هزار تا کوفت دیگه

کسی که تو شرایطش نباشه نمیتونه صد بگه میمونه یا نه چه بسا کسایی همینجا هستن که فکر نمیکردن اما متاسف ...

من یه مورد دیدم که با زدن ماشین و خونه ساکت شد فقط و چون وضع مالی خانواده خودش خوب نبود طلاق نگرفت با اینکه خیانت جنسی و احساسیم بهش شده بود

موندن تو اون محیط به نفع بچس ؟ اتفاقا به نظرم برای بچه نیست که طلاق نمیگیرن

طلاق اسون نيست عزيزم با اين وضعيت گروني فكر كردي راخت ميشه يه زندگي رو با بچه اداره كرد؟

طلاق عاطفي ميگيرم

اتاقمو جدا ميكنن