2777
2789
عنوان

خانمای اقدامی

2230 بازدید | 18 پست

سلام من چندوقته اقدام به بارداری کردم ولی اتفاق نیفتاد یه دکتر رفتم بهم کلوفین و لیتروزل داد و اوابوست گفت سونو روز دوازده بدم دادم با این وجود فولیکولی غالب نشد ولی یکیش دکتر گفت احتمالا بزرگ شده و تبدیل به یه کبست ساده شده دکتر گفت عادیه و باید از شب ۱۴ مدروکسی پروژسترون بخورم پریودیمم منظمه

فولیکول بعد روز ۱۲ امکان داره رشد کرده باشه گفت ۱۰ و ۸ هست اندازه هاشون پریودیمم ۲۹.۳۰روزس امکان داره زود رفته باشم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند ماه اقدام بودی؟

ماه۴ هستم سه ماه قبلی نشد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
آمپول آزاد سازی ندادن بهت؟

نه گفت عادی ولی میگم با وجود تحریک کننده ها چرا فولیکول غالب نشد اون یکیم کیست شد

ماه۴ هستم سه ماه قبلی نشد

زود رفتی حداقل میزاشتی بشه ۶ ماه اقدام بعد میرفتی دکتر

من یبار آمپول زدم نشد ول کردم بعد ۷ ماه باردار شدم باوجود تنبلی تخمدان شدید

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

نه گفت عادی ولی میگم با وجود تحریک کننده ها چرا فولیکول غالب نشد اون یکیم کیست شد

باید حتما آمپول بده وگرنه تبدیل به کیست میشه.

بعد از روز ۱۲ هم بله فولیکول رشد میکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
باید حتما آمپول بده وگرنه تبدیل به کیست میشه.بعد از روز ۱۲ هم بله فولیکول رشد میکنه

نداد چقد احتمال رشدش هست منظورم اینه هر روز چقد رشد میکنه همون یکی بود که کیست شد بقیش کوچیک بودن امپول فایده ای داشت

زود رفتی حداقل میزاشتی بشه ۶ ماه اقدام بعد میرفتی دکترمن یبار آمپول زدم نشد ول کردم بعد ۷ ماه باردار ...

بخاطر سرکاررفتنم میخواستم فقط همین چندماه اقدام داشته باشم که با وجود این شرایط فکر نکنم جلوگیری کردن درست باشه دیگه

باید حتما آمپول بده وگرنه تبدیل به کیست میشه.بعد از روز ۱۲ هم بله فولیکول رشد میکنه

عزیزم سلام شما تجربه داری میشه منو راهنمایی کنی

واقعا گیج شدم

من بار اولمه اقدام میکنم

من ۵ دی پریود شدم

۱۱ دی پریودم تموم شد

از ۱۲ دی شروع به اقدام کردم تا ۱۹ دی

ک فکر میکردم تخمک گذاریمه

ولی الانک شوهرم نیس علائم تخمک گذاری دارم

به نظرت درست پیش رفتم؟

یا باید ادامه بدم اقدامامو تا نزدیک پریود بعدی

بخاطر سرکاررفتنم میخواستم فقط همین چندماه اقدام داشته باشم که با وجود این شرایط فکر نکنم جلوگیری کرد ...

من بودم تو این شرایط به بارداری فکر نمیکردم

طفلک بچم😔🖤

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

نداد چقد احتمال رشدش هست منظورم اینه هر روز چقد رشد میکنه همون یکی بود که کیست شد بقیش کوچیک بودن ا ...

من اصلا متوجه نمیشم منظورتون رو اگه همون باری که گفته فولی غالب نداری و تبدیل به کیست شده که دیگه بی خیال بقیه تخمکا توی اون سیکل باید بشی و کیستت رو از بین ببری و دوباره دارو بگیری و حتما آمپول بده و سونو بشی روزی که آزاد شد اقدام کنی.

روزی ۲تا رشد میکنه حدودی

یکساله اقدامم، منم فولیکول غالب نداشتم خیلی قرص خوردم تا بزرگ شدن ولی هنوز باردار نشدم البته شوهرمم آزمایش داد یکم تحرک اسپرمش کمه اونم شبی یه کپسول میخوره

روزی دوتا اوابوست

اوزیل

متفورمین

یه دوره هم اوواژن داد

3_۵ پریودی شبی 3تا لتروزول

و ویتامین دی و فولیک اسید

با اینا فولیکول غالب داشتم.

تازه یبارم iui کردم منفی شد، این ماهم عکس رنگی گرفتم لوله هام باز بودن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
عزیزم سلام شما تجربه داری میشه منو راهنمایی کنیواقعا گیج شدممن بار اولمه اقدام میکنممن ۵ دی پریود ش ...

شما چرا همه جا میپرسی همه بهت یاد دادن توی چندتا تاپیک دیگه چند بار میپرسی