2821
2789

سلام خوبین یه عرضی دارم . چند روز پیشم گفتم ولی تو شیفت شما نبود .... نی نی یار نمیگم حالا حتما کاربرارو تعلیق میکنید ولی تو موقعیت الان و تو شرایط الان یکم مراعات کاربرا بشه بهتره چون نت قطعه و کاربرا جز اینجا جایی ندارن برن و اگه تعلیق بشن کلا درست نیست و دسترسیشون قطع میشه . چون خیلی ها میدونید که از سر تنهایی و بی کسی میان اینجا یا یا دنبال دردودل و راهنمایی هستن ... پس اگه تعلیق بشن تو این شرایط الان درست نیست . ممنونم ازتون که این پیام منو حتما تو دستور کارتون قرار بدید و نه تنها شما بلکه بقیه همکاراتون و بهتره جای اینکه تعلیق بشن کاربرا حداقل قبلش یه تذکر بدن به کاربر ممنون🌷🌷🌷

@niniyar

mahyar

سلام خوبین یه عرضی دارم . چند روز پیشم گفتم ولی تو شیفت شما نبود .... نی نی یار نمیگم حالا حتما کارب ...

سلام بنظر شما تاثیری داره؟ تاپیک بسته میشه دوباره تکرار میشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام بنظر شما تاثیری داره؟ تاپیک بسته میشه دوباره تکرار میشه

قبل تعلیق یه تذکر بدید اگه تکرار کردن تعلیق کنید.

حداقل یه تذکر که میشه داد.

بازم ممنون ازتون.🌷🌷🌷

mahyar

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز