2821
2789
عنوان

کار بدی کردم

440 بازدید | 14 پست

ما دو یه خونه دو طبقه زندگی میکنیم پایینمون مستاجره روبروم هم یه مستاجر وقتی که اومدم اینجا یکبار از بالا به پایین جارو کشیدم ولی دیگه هیچکس جارو نکرد و همه جا کثیف شد و منم امروز فقط جلو در خونه خودمونو جارو کردم تا پله هایی که مال خودمونه کار بدی کردم؟

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا پله های که مال خودتونه تا کجا میشه؟ خب شما از کل پله های پایین هم استفاده میکنید دیگه. با طبقه دو ...

تا در خونه صاحب خونه یعنی

اخه شوهرم یه جوری میگا دعوا درست نکن انگار من کار بدی کردم

کار بدی نکردی جلوی خونتو تمیز کردی.همین

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

تا در خونه صاحب خونه یعنی

کار بدی که نکردی ولی باهاشون حرف بزن نوبتی کنید اگر نیروی خدماتی نمیاد و اینکه طبقه بالایی ها به هر حال از کل پله ها تا دم در استفاده میکنن . طبقه پایینه میتونه بگه من که از پله های شما استفاده نمیکنم ولی شما استفاده میکنید

کار بدی که نکردی ولی باهاشون حرف بزن نوبتی کنید اگر نیروی خدماتی نمیاد و اینکه طبقه بالایی ها به هر ...

من گفتم نوبتی ولی قبول نکردن خدماتی هم نمیان کلا نظرشون اینه تمیز نشه و منم بدم میاد در خونم کثیف باشه

من گفتم نوبتی ولی قبول نکردن خدماتی هم نمیان کلا نظرشون اینه تمیز نشه و منم بدم میاد در خونم کثیف با ...

خب دیگه گفتی دیگه چون اونا کثیفن شما هم باید مثل اونا باشید تا مبادا بدشون بیاد . ول کن بی خیال

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792