شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 752 عنوان وای خداروشکر 370 بازدید | 13 پست این اسنپ فود رو میشه وصل شد واقعا داشتم روانی میشدم این چند روز ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين 1404/10/21 | 17:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 23993 پیک بدبخت توی این شرایط کار میکنه😅 توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی
شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 752 پیک بدبخت توی این شرایط کار میکنه😅 انگار امروز وصل شده دو ساعت پیش سفارش دادم اوکی بود ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 752 آره وصله ولی یه شماره ثابت هم توی توضیحات بذار اره گذاشتم ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1053 انگار امروز وصل شده دو ساعت پیش سفارش دادم اوکی بود نه دیروز من زدم اوکی بود کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 752 نه دیروز من زدم اوکی بود عه من دیروز صبح زدم قسمت اسنپ فود بالا نیومد لود نمیشد ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
عروسک۱۳۶۹ عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13396 من دیروز شیرینی. سفارشدادم خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
_کورالین_ عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1053 عه من دیروز صبح زدم قسمت اسنپ فود بالا نیومد لود نمیشد نتا داغونه عزیزم بگیر نگیر داره کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴
111delvin عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 79 دیجی کالام وصله انقد گشتم این چند روز تازه فهمیدم چقد چیز میز ندارم و لازم دارم😂😂
شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 752 دیجی کالام وصله انقد گشتم این چند روز تازه فهمیدم چقد چیز میز ندارم و لازم دارم😂😂 😂😂😂 الهی من فقط یا فیلم دیدم یا گیم بازی کردم یا با خودم ور رفتم آرایش کردم دیروز نشستم رژ درست کردم ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
111delvin عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 79 😂😂😂 الهی من فقط یا فیلم دیدم یا گیم بازی کردم یا با خودم ور رفتم آرایش کردم دیروز نشستم رژ درست ک ... چقد سخته چند روز دیگه قطع باشه چندتا چیز جدید هم کشف میکنیم😂
شکوفه_به مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 752 چقد سخته چند روز دیگه قطع باشه چندتا چیز جدید هم کشف میکنیم😂 😂😂 دقیقا از طرفی میگم آدمای مهم زندگیم کنارمندوستامم با تماس میشه حرف زد واسه همین زیاد غصه نمیخورم ليس كل شيء في القلب يقال، لذلك خلق الله التنهيدة، الدموع، النوم الطويل، الإبتسامة الباردة، ورجفة اليدين
111delvin عضویت: 1403/05/03 تعداد پست: 79 😂😂 دقیقا از طرفی میگم آدمای مهم زندگیم کنارمندوستامم با تماس میشه حرف زد واسه همین زیاد غصه نمیخور ... مردمم گناه دارن من خیلی غصه خوردم این مدت فککنم سرطانی چیزی میگیرم اخرش😭😭