2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 43 پست
بخاطره اینکه نمیدونیما ده بار اعتراض زدیمیارانمون قطع شدطرف دهک سه مایه دار کالابرگ یارانه همه چی دا ...

به نظر من یارانه یعنی حق مردم از نفت و ثروتهای عمومی جامعه.

حالا بر فرضم درست حساب کنن و کسی دهک ۸ و۹ و ۱۰ باشه یعنی از منافع کشورش سهمی نداره ؟؟؟

بعدم اگر امسال مادر استارتر با یه ماشین دهک ۱۰ باشه اون ملیاردرا دهک چند میشن؟رو چه حسابی دهک بندی کردن معلوم نیست

به نظر من یارانه یعنی حق مردم از نفت و ثروتهای عمومی جامعه. حالا بر فرضم درست حساب کنن و کسی دهک ۸ و ...

حالا گیرم یکی وضعش خوب باشه

چرا وقتی پیگیر کالا برگشه

باید بهش حرف بزنن

که شما دارید

و وضعتون خوبه

خب ایشون بابت داراییش زحمت کشیده

و اینکه بخواد سهمشو بگیره

حق داره

بخوادم نگیرم مختاره

چرا بقیه ناراحت میشن

مگه از سهم کسی کم میشه

حق ایشون ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا گیرم یکی وضعش خوب باشهچرا وقتی پیگیر کالا برگشهباید بهش حرف بزننکه شما داریدو وضعتون خوبه خب ا ...

دقیقا.

این سهم همه هست .

حالا افغانیا دارن از یارانه نون و اب و برق استفاده میکنن مردم خودمونو زورشون میاد

دقیقا. این سهم همه هست .حالا افغانیا دارن از یارانه نون و اب و برق استفاده میکنن مردم خودمونو زورشون ...

اصلا درک نمیکنم

انگاری اونی که دارایی داره

بخواد کالا بگیره

یا در موردش حرف بزنه

باید به یه عده جواب پس بده

ولیکن به فرمایش دوستان

دهک بندی ها هم عادلانه نیست

اصلا درک نمیکنم انگاری اونی که دارایی دارهبخواد کالا بگیرهیا در موردش حرف بزنه باید به یه عده جواب پ ...

بله هر دو قسمت حرف شمارو کامل قبول دارم .

هم حق همه مردم ایران هست

هم ناعادلانه دهک بندی شده .

حداقل دهک ۱۰ رو خیلی بدجور تعیین کردن

یارانه مارو قطع کردن دهکمون شده دهزنک زدم اعتراض گفتن برنامه شمیم رو تصب کن الان چک کردن مشمول کالا ...

این کالا برگ برا همه هست .

چجوری برنامه شمیم رو نصب کردی؟

از سایت حمایت باید اعتراض زد که پیامش نمیاد

سلام ما دهک یک هستیم چند بار میریم فروشگاه میگه موجودی کالابرگتون صفره، داخل بله و شمام موجودی صفره

کسی مثل ما هست؟

میدونید چرا اینطوریه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
یارانه مارو قطع کردن دهکمون شده دهزنک زدم اعتراض گفتن برنامه شمیم رو تصب کن الان چک کردن مشمول کالا ...

تونستید وارد برنامه شمیم بشید ؟

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد🕊️ این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید ، نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد #سیف