2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

135 بازدید | 6 پست

سلام به خانم های عزیز , در خصوص کاشت ابرو سوال داشتم، من موهای سرم همه سفید هست، میتونم کاشت انجام بدم؟ ابروهامم سفید در میاد دیگه، درسته؟ راهی برای افرادی مثل من هست؟

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاشت خیلی زشته هرکیو دیدم وحشتناکه

جدی؟ من نگران اینم هستم که شنیدم باید مدام قیچی دستت باشه کوتاهشون کنی و اینکه حتما باید ژل لیفت ابرو بزنی، وگرنه میریزه بهسمت پایین

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
جدی؟ من نگران اینم هستم که شنیدم باید مدام قیچی دستت باشه کوتاهشون کنی و اینکه حتما باید ژل لیفت ابر ...

وای دقیقه همینه دوس دخترداداشم انجام داده بود و خواهرش .بیشتر مواقع میومدن خونمون یعنی قیافه قبلش کجا بعدش کجا وحشتناک بود خیلی زشته نکن تورو خدا ابروهای بلد عجیب غریب .اصلا قیافت غیرطبیعی میشه

جدی؟ من نگران اینم هستم که شنیدم باید مدام قیچی دستت باشه کوتاهشون کنی و اینکه حتما باید ژل لیفت ابر ...

بستگی داره کجا بکاری ،یه دوستم کاشته قشنگه ،چون هم کار اون کلینیک خوب بوده و موکت درست نکرده جای ابرو هم موهای سر دوستم خیلی نرم و نازک بوده و حالت ابروش شاخ و سیخ سیخ نیست

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....