2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افرین واقعا، منم قبلا سکه پارسیان میخریدم مجردی خیلی خوب بود، ولی به طلاهام دل میبندم😔😔 یه دونشو ب ...

آخرین بار گرمی 147تومان بود خریدم ولی دیگه بعدش ترسیدم کلاه سرم بره انقدر که گرونه😅 تو بلند مدت طلا خوبه اگه قرار باشه زود بفروشین ضرر میکنین

سکه خوبه؟برا پس انداز؟

من سال ۸۸ ۸۹ اینا پارسیان میخریدم حالا تو هر انسی فرق نداشت هرچقدر پس انداز میکردم میخریدم تو بلند مدت خیلی خوب بود چون حتی اگه سود نکنی انگار یهو اون مبلغو پیدا کردی بذاری رو عیدی چیزی میتونی باهاش چیز بهتری بخری

چجوری انقد پس انداز دارین؟!من هرماهی۱۰۰تومن بیشترنمیتونم پس انداز کنم😞

ببین واسه پس انداز کردن اگه خونه داری تنها یه راه میمونه😁 اونم اینکه از خرجی خونه بزنی و به همسرت نگی، مثلا ۴ تومن پیاز میخری بگو ۵ تومن بود میری ارایشگاه ابرو برمیداری ۱۶ بگو ۱۸ بود، رنگ مو ۷۰ تو بگو ۱۲۰😁 من خودم اینطوری پول پس انداز میکنم هم یکم خیالم راحته هم زمانی یهو یه چیزی دلم بخواد و مثلا قیمتش ۲۰۰تومن باشه و بدونم شوهرم بیشتر از ۱۰۰ تومن پولشو نمیده منم اون مابه تفاوتشو از اون پول میذارم روشو میگم تو آفف بود😁 یا روسری ۳۸ میخرم میگم ۲۰ تومنی بود😁😁 پولو بدون اطلاعش پس انداز میکنم اما واسه خونه هزینه میکنم چون اقایون قیمت دستشون نیست فکر میکنن چیزیو گرون بخری سرت کلاه رفته و تا یه هفته باید غرو لندشونو بشنوی😁 من الان باهمین پولا یه وام خونگیم شرکت کردم😂😂

الان دیگه با این گرونیا و دو تا بچه کوچیک زیاد نمیتونم پس انداز کنم قبلا داحت تر میشد پول جمع کرد ولی الان خرجمون خیلی زیاده شیر خشک و پوشک و..... ولی سعی میکنم در ماه 300تومن رو پس انداز کنم

ببین واسه پس انداز کردن اگه خونه داری تنها یه راه میمونه😁 اونم اینکه از خرجی خونه بزنی و به همسرت ن ...

خوبه ولی شوهر من همه چیزو خودش میخرههههه از نون بگیر تاخریدای سنگین حتی لباسم میگ باهم بریم خرید تنهانرو.من چ جوری پس انداز کنم؟😂

2790
2778
2791
2779
2792