2777
2789
عنوان

رفیق ندارم

236 بازدید | 29 پست

۲۵ سالمه و تا الان هیچ رفیق خوبی ندارم حتی وقتی ایرانسل مکالمه رایگان میده بهم هیچ کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم و حتی اون دو نفری که تو لیست مخاطبینم دارم بهشون زنگ میزنم هم جوابم رو نمیدن خیلی دوست دارم رفیق دختر داشته باشم باهم حرف بزنیم و شوخی کنیم و رفیقای صمیمی بشیم

از علایقم بگم که خیلی به کارهای هنری علاقه دارم،طراحی،نقاشی،کیک و شیرینی پذی، دیدن فیلم و سریال و انیمه و خوندن رمان های خارجی و مانهوا

هر کسی که دید علایقش با من تا حدودی یکیه بگه شاید رفیق هم شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایقمون که شبیهه و اتفاقا مول خودت تنهام

اهل کجایی؟

از تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۴ کاربری تغییر کرده | خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل | اینجا برای بعضیامون آخرین پناهگاهه ⁦^⁠_⁠^⁩

منم هیچ دوستی ندارم علایقمم خیلی شبیهته ، انیمه چیا میبینی؟

هر انیمه معروفی که میشناسی تقریبا دیدمش اتک،دیمون،راز جادوگر خاموش،وان پیس، بلیچ، سینمایی ها که همشون،الان هم ری زیرو و تناسخ یک علاف و فریرن رو دان کردم سر فرصت میخام ببینمش

عزیزمی اهوازم و تو؟

اوه دوریم🥲

من قمم

از تاریخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۴ کاربری تغییر کرده | خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل | اینجا برای بعضیامون آخرین پناهگاهه ⁦^⁠_⁠^⁩